/ / USA > USA- gdzie warto jechać Pomoc w zaplanowaniu wakacji > Forum, porady, opinie i informacje w Globtroter.pl

Forum dyskusyjne

USA- gdzie warto jechać Pomoc w zaplanowaniu wakacji

kategoria podróże po świecie

kraj Usa

karollaa dołączył
28.02.2013

karollaa 19:46 | 28.02.2013

Cześć! Tata poprosił mnie o znalezienie miejsca na nasze wspólne wakacje. Jedyną sugestia- mają to być Stany. To dość trudne zadanie, więc zwracam się o pomoc do Was :) Wakacje mają mieć miejsce we wrześniu.
Może napiszę, na czym mi zależy. Na pewno nie chciałabym by była to typowa objazdówka, bo rodzice zwyczajnie nie dadzą rady ;) Mama bardzo lubi polenić się nad wodą, więc to może być jakimś punktem zaczepienia.
Z góry dziękuję, każda sugestia będzie dla mnie mile widziana :)
Karola

Smok-1 dołączył
09.03.2010

Smok-1 23:28 | 28.02.2013

Karollaa, myślisz, że globtroterzy odrobią za Ciebie pracę domową. Nie ma tak łatwo ...

Panna Huragan dołączył
26.12.2013

Panna Huragan 18:06 | 28.12.2013

polecam film "National Parks" Kena Burnsa jako instruktarz oraz tę stronę na facebooku jako inspirację: https://www.facebook.com/pannahuragan

dawoj2 dołączył
01.10.2006

dawoj2 18:27 | 28.12.2013

Polecam Florydę.Jest to wspaniałe miejsce na zwiedzanie i wypoczynek.Byłam tam kilka razy i jeśli c

mojito dołączył
23.06.2011

mojito 18:43 | 28.12.2013

Wrzesień to trochę pora huraganów na Florydzie...(Ale to zależy jak się trafi...)
Ja bym polecała Kalifornię....
San Francisco-Los Angeles-San Diego
(Po drodze można zahaczyć o Laguna Beach..)
Z San Francisco warto się wybrać do winnic Napa i Sonoma to będzie dobry czas (wrzesień...)...rodzicom na pewno się spodoba!!!!
Dla Ciebie polecam atrakcje Los Angeles (Universal Studio, Disneyland itp.)

dawoj2 dołączył
01.10.2006

dawoj2 18:31 | 28.12.2013

Polecam Florydę.Jest to przyjemne miejsce do zwiedzania i wypoczynku. Byłam tam kilka razy..Na prywatnym e-mailu mogę służyć szczegółami.

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl