Forum dyskusyjne
Tani nocleg - Praga - szukam
kategoria tanie podróżowanie
kraj Czechy
asta007 00:28 | 16.07.2013
Poszukujemy z chłopakiem taniego noclegu w Pradze od 12 sierpnia tak na 4, 5 dni ? Mógłby ktoś polecić coś godnego uwagi ?Dzięki
tila2000 15:59 | 10.08.2013
ja siedem lat temu wynajmowałam pokój w akademiku na takim wzgórzu, gdzie wjeżdża kolejka, ale nie pamietam więcej i nie wiem czy mają tam miejsca
Misiaga 17:14 | 28.07.2014
Nie wiem co oznacza coś godnego uwagi, ale ja parę lat temu nocowałam w dzielnicy TROJA gdzie były pola namiotowe na podwórku, domki letniskowe i pokoje do wynajęcia. Świetne połączenie z centrum tramwaj-metro. Pamiętam, że to było blisko Zoo. To były jakieś groszowe sprawy.
andrzej slask 19:44 | 08.07.2015
Jeżeli mogę polecić tanie noclegi w Pradze to ja korzystam z akademików www.wirtualnapraga.pl/aktualnosci_wiecej.php?id=408. My płaciliśmy po 35 zł za osobę. Dlatego więcej kasy zostało na piwo i knedliki :)
martynaj 16:34 | 24.02.2016
polecam hostel Centre przy samym Placu Wacława prawie (3 minuty piechotą). Za noc wychodzi jakieś 30 pln od osoby więc to rewelacyjna cena. Warunki są okej, a jak za tą cenę to naprawdę super. Jest kuchnia połączona z pokojem wspólnym, pokoje różnej wielkości i miła obsługa. Jedyne zastrzeżenia to grzyb na górze ściany w jednym miejscu :P Poza tym polecam, lokalizacja i cena rekompensują wszelkie minusy!