Forum dyskusyjne
USA poludniowy - zachod w listopadzie
kategoria podróże po świecie
kraj Usa
jayhds82 23:46 | 05.08.2013
Hej!Poszukujemy chetnych na wycieczke po poludniowym zachodzie stanow. Jest nas na razie dwoje (30 i 31l) i fajne byloby zredukowac troche koszty noclegow, paliwa i samochodu ale przede wszystkim spedzic milo czas w wiekszym gronie. Planujemy typowy road trip (samochod mamy wynajety wstepnie od 2 do 23 listopada - czytaj wciaz cieplo i slonecznie). Lista tego co chcemy zobaczyc jest calkiem spora :) Na pewno Wielki Kanion, Dolina Smierci mamy nadzieje na Luki Skalne w Utah i tak dalej. Rzecz jasna, jestesmy otwarci na propozycje. Oczywiscie zabawy zabraknac nie moze wiec troche barow na pewno tez zaliczymy! Ogolnie wyprawa na luzie bez spinania sie z realizacja planu za wszelka cene :) W samochodzie mamy jeszcze 2 wolne miejsca (niby jest na 5 ale nie ma co sie za bardzo gniesc).
Pozdr. Kuba
electrokisiel 13:49 | 06.08.2013
hej,Jestem bardzo zainteresowana waszą propozycją, Macie już jakieś szczegóły? Skąd chcecie ruszać? Chciałam jechać dokładnie na miesiąc i zachaczyc też o Nowy York. Być może ten ostatni tydzień już samemu w takim razie na przeciwnym wybrzeżu, Może jakieś maile wymienimy? Pozdr, Paulina
kshush 19:51 | 27.08.2013
Mnie też w głowie siedzi taka wyprawa, bilety jeszcze w nienajgorszej cenie można trafić, więc mogę się przyłączyć, zwłaszcza, że bardzo podoba mi się pomysł zahaczenia o NYC na końcu.