Forum dyskusyjne
tylko SPAM jest TU
kategoria podróże po świecie
kraj Antarktyda
[konto usuniete] 19:57 | 10.08.2013
nikt juz nie panuje w Globtroterze nad sytuacja....peace
GlobAdmin 09:31 | 12.08.2013
Witamposty użytkownika, który zaspamował w ostatnich dniach forum zostały usunięte. Przy kolejnej próbie spamu jego konto zostanie usunięte.
pozdrawiam
globAdmin
[konto usuniete] 08:49 | 18.02.2014
po raz kolejny proponuje :zalozyciel nowego konta , komentarze bedzie mog dodawac ,po 24 h od pierwszego logowania !
inaczej forum zostanie jeszcze bardziej zasmiecone !!
peace
[konto usunięte] 10:03 | 18.02.2014
Mało. Myślę, że może 2 tyg. czy nawet msc mogłoby trochę przesiać "piewców wspaniałych usług", Zdążyliby powrócić na łono ojczyzny i strać łączność z promotorem (-ami).Pozdrawiam.
[konto usunięte] 10:05 | 18.02.2014
Oczywiście powinno być stracić. Za chochlika przepraszam.
Smok-1 10:37 | 18.02.2014
Tydzień powinien wystarczyć + przydałby się większy nadzór Admina nad postami stricte reklamowymi
[konto usunięte] 11:19 | 18.02.2014
Albo utworzyć nowy dział "REKLAMA"; pardon - "POLECAM". Oczywiście dostęp dla osób z odpowiednim "stażem" czasowym lub punktowym. Taki mechanizm często występuje na forach tematycznych z działem "Giełda", gdzie ogłoszenia mogą zamieszczać uczestnicy z minimalnym dorobkiem 30 czy 50 wpisów. A resztę blokować w miarę możliwości.
[konto usuniete] 17:27 | 20.02.2014
..i dalej forum zasypane dziwnymi relacjami ..dzis zakladam konto i pisze laurki-bzdury !!
adminie , chce 'naprawiac' forum globtrotera i kolejny raz proponuje :
-zakladasz konto ok!, ale na mozliwosc komentowania musi byc karencja dzien , 2 minimum !!
pozdrawiam peace
GlobAdmin 18:53 | 20.02.2014
Witam1wowo1, opcja "zgłoś do moderacji" pozwala na szybkie zgłoszenie postów, które wg użytkowników serwisu nie powinny znaleźć się na forum.
Nie możemy skorzystać z Twojej propozycji zmiany zasad korzystania z forum, ponieważ często osoby, które rejestrują się na serwisie, potrzebują szybkiej porady, zadania pytania i uzyskania szybkiej odpowiedzi. Oczekiwanie 2 dni na możliwość korzystania z forum, mija się z podstawową zasadą, która przyświeca serwisowi.
Zostanie wprowadzona osobna kategoria na Forum "Polecam", w której będą mogły znaleźć się informacje typu "polecam organizatora", "polecam miejsce" - posty będą przez nas kontrolowane, aby dział nie stał się miejscem zamieszczania reklam, wszelkie podejrzenia co do spamowania, reklamowania będą wiązały się z usuwaniem postów/banowaniem użytkowników.
pozdrawiam
GlobAdmin
[konto usuniete] 19:44 | 20.02.2014
ok ! zobaczymy jak to zadziala !rozumiem ,ze wlasciciel forum ,jest zainteresowany 'iloscia' a nie jakoscia uczestnikow i wpisow !
peace
aniaprzeworska 19:46 | 21.02.2014
Trudno mi uwierzyć, że to co piszesz jest prawdą...
[konto usuniete] 18:46 | 09.03.2014
juz nikt nie wierzy !!lobby fotograficzno-biurowo podroznicze ...
peace
[konto usuniete] 19:00 | 09.03.2014
Według mnie teraz jest jak zazwyczaj. Dla mnie najgorsze były czasy kiedy Mistrzowie Fotografii narzucali swoje priorytety.A przy okazji - kiedy zostaną usunięte te latające i wkurzające (jak zwykle) reklamy???
[konto usuniete] 19:41 | 13.03.2014
admni,!!..jak strus ! glowa w piasek i ...
zwykla kultura wymaga dochowania obietnic !!
a moze nie wszystkich...to dotyczy
bo nic sie nie zmienia !!!
peace
.
GlobAdmin 22:02 | 13.03.2014
Witam1wowo1, proponuję, abyś wszystkie swoje uwagi precyzował dokładnie i zgłaszał na priv lub adres globtroter@globtroter.pl.
Wszelkie posty które Twoim zdaniem nie powinny znaleźć się na forum prosimy zgłaszać do moderacji.
pozdrawiam
GlobAdmin
GlobAdmin 22:05 | 13.03.2014
Dodając nowy post na forum można skorzystać już z kategorii POLECAM, gdzie znajdą się informacje przydatne innym użytkownikom. W przypadku pojawienia się na forum reklamy, spamu, proszę oo skorzystanie z opcji "zgłoś do moderacji"pozdrawiam
GlobAdmin
[konto usuniete] 03:14 | 14.03.2014
to admin na urlop jedzie... , bo prosi o pilnowanie forum !!swoje propozycje przedstawilem w poprzednich 'wpisach' i admin 'obiecal' zmiany , ktorych nie ma`!!
prywatnej korespondenci z adminem nie przewiduje , bo nie o 'prywate' mi chodzi !!
peace
GlobAdmin 08:58 | 14.03.2014
1Wowo1, deklarowaliśmy wprowadzenie na forum kategorii "polecam", która został już wprowadzona.Niedogodności Twojej propozycji dotyczącej aktywowania konta dopiero po upływie kilku dni, przedstawiłam Ci w poprzednim poście.
Opcja "zgłoś do moderacji" istniejąca na serwisie od kilku lat nie ma nic wspólnego z przerzuceniem na użytkowników odpowiedzialności za dyskusje na forum.
pozdrawiam
GlobAdmin
kudik 14:16 | 14.03.2014
>to admin na urlop jedzie... , bo prosi o pilnowanie forum !!>swoje propozycje przedstawilem w poprzednich 'wpisach' i admin 'obiecal' zmiany ,
>ktorych nie ma`!!
>prywatnej korespondenci z adminem nie przewiduje , bo nie o 'prywate' mi chodzi !!
>peace
Wowo ale jak tak bardzo Ci się nie podoba Globtroter to nie wiem dlaczego tak się męczysz ? Wrodzony masochizm ? Zawsze możesz usunąć profil i założyć własne, lepsze forum. Zamiast klepać średnio zabawne i nic nie wnoszące posty po prostu kliknij przy wpisie, który uważasz za spamerski, kliknij zgłoś do moderacji i admini sprawdzą, a jak uznają, że wpis jest niezgodny z regulaminem to go usuną. Będzie szybciej i skuteczniej, tylko wówczas nie będziesz na świeczniku ...