Forum dyskusyjne
Japońskie zapalenie mózgu - szczepionka
kategoria zdrowie w podróży
kraj Japonia
Shion001 19:58 | 18.09.2013
Dziękuje bardzo :) w sumie racja lepiej nie ryzykować.Kto¶ mógłby mi jeszcze powiedzieć na co jeszcze powinienem się zaszczepić I czy je¶li mam aktuslne jeszcze szczepionki to je odnowic?
zgłoszone do moderacji
Shion001 19:58 | 18.09.2013
Dziękuje bardzo :) w sumie racja lepiej nie ryzykować.Kto¶ mógłby mi jeszcze powiedzieć na co jeszcze powinienem się zaszczepić I czy je¶li mam aktuslne jeszcze szczepionki to je odnowic?
zgłoszone do moderacji
piotrwaz 18:56 | 18.09.2013
Oczywi¶cie ,że szczepić cena około 300 złotych nie powala a co do działań ubocznych no bez przesady - przeżyjesz.
zgłoszone do moderacji
Shion001 16:49 | 18.09.2013
Witam w Lipcu 2014 roku planuje wyjazd do Japonii, konkretnie na Hokkaido do tsurui mura. Planuję tam zostać około 3 miesięcy st±d moje pytanie, czy powinienem się zaszczepić przeciwko japońskiemu zapaleniu mózgu? Będę mieszkał na wsi więc ugryzienia przez komary będ± spraw± codzienn±. Czy duże jest ryzko zachorowania? Chciałbym uniknać szczepionki je¶li jest zbędna bo wiadomo obojętna dla zdrowia to ona nie jest a i pełno efektów ubocznych. Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuje. Pozdrawiam
zgłoszone do moderacji
Podobne w±tki zdrowie w podróży JAPONIA
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], ję¶li jeste¶ nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl s± prywatnymi opiniami osób korzystaj±cych z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ć opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z pogl±dami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie w±tpliwo¶ci prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie tre¶ci reklamowych jest zabronione.