Forum dyskusyjne
Boso po Ameryce
kategoria podróże po świecie
kraj Usa
naborski 21:50 | 23.12.2013
Mieszkam na razie w USA. Szukam "ludzisków" do zwiedzania dzikich ostępów Ameryki. Jeśli, jak mnie, fascynuje Cię - dzikość przyrody - napisz :))))!!!!
naborski 05:19 | 26.12.2013
kurczaki nie ma z kim pójść do lasu....!!!
juramr 19:37 | 26.12.2013
Myślałam o podróży wzdłuż Route 66 w sierpniu, ale inne pomysły też wchodzą w grę. Bardzo chcę zobaczyć Dolinę śmierci i jawiększe sekwoje. Byłam w zezłym roku w Yosemite park, ale tylko 1 dzień. Zachodzie północne wybrzeże też jest warte zobaczenia. A jak nie w tym roku to może w następnym?
juramr 22:45 | 29.12.2013
Chętnie się dołączę, jakie masz plany, jakiś konkretny stan czy gdzieś w ciemno, gdzie tanie bilety. Mam wizę do 2022r. więc mogę jeżdzić śmiało.
op1c5 09:59 | 24.01.2014
Cześć. Będę zwiedzać zachodnią część USA na przełomie sierpnia i września. Jeśli chcesz się przyłączyć daj znać na maila kakson5@o2.pl
naborski 03:56 | 27.01.2014
Tanie bilety mogą być na momondo.
naborski 04:23 | 06.02.2014
Szukam raczej ludzi ze stanów...:)
[konto usuniete] 19:15 | 06.02.2014
>Szukam raczej ludzi ze stanów...:)....a jakich stanow !!!
wyzszych ?
peace
naborski 19:27 | 08.02.2014
Hehehehe dobre, nawet wyśmienite ;)))mogą być wyższe - choć najlepsze są średnio wysokie hehehe
postaram się dokładniej precyzować myśli!
Tu mnie złapałeś
szacun