Forum dyskusyjne
Wczasy wakacje w Toskanii
kategoria podróżowanie z dziećmi
kraj Włochy
[konto usuniete] 15:56 | 03.01.2014
Byłam z rodziną w tym pięknym miejscu. W roku 2014 w lipcu- zaś się tam wybieramy. Zawsze korzystamy ze sprawdzonej agencji biura turystycznego., Każdy pewnie wie, że Toskania to bardzo piękna kraina historyczna i region administracyjny w środkowych Włoszech. Ślę pozdrowienia dla wszystkich.
intopassion 14:01 | 08.01.2014
Polecam cudowne miejsce w Toskanii :)http://intopassion.pl/fontelunga-niebo-w-toskanskim-foiane-della-chiana/
jeno66 17:13 | 24.03.2014
czytam wszystkie wątki dotyczące Toscanii. W br. po 2-letniej przerwie ponownie tam jedziemy. W ubiegłym roku była Ukraina i Krym. teraz to już..... - jedziemy do Włoch:). Musi być morze więc Follonica i nasza pizzeria przy ul. Piemonte. Tam jadaliśmy i tam wrócimy:) Kawa tam to bajka:) i obsługa znająca j.polski.
[konto usuniete] 21:38 | 18.04.2014
Ja ze swojej strony każdemu kto wyjeżdża do Toskanii zawsze polecam zaopatrzyć się w dodatkową polisę ubezpieczeniową, bo EKUZ może nie wystarczyć. Ja zawsze korzystam z porównywarki, jak dla mnie najlepsza www.inseco.pl/ubezpieczenie-turystyczne ale najwazniejsze to dobrać polisę, żeby w razie co nie stracić całego dobytku jak przyjdzie skorzystać z pomocy medycznej.
~JoAnka 15:45 | 02.07.2014
Jeśli jeszcze nie byliście to polecam San Gimignano - średniowieczny Manhattan z wieżami, które wyglądają jak nowojorskie wieżowce... prawie ;) Kiedyś było ich 72, teraz zostało 14. Polecam!
jeno66 20:13 | 19.07.2014
Jezdzimy indywidualnie. Follonica to dobre miejsce na wyjazd z dziecmi. Polecam: pizzeria na via Piemonte.
jeno66 12:41 | 04.01.2015
Ostatni raz zaglądałem tutaj pół roku temu. Wakacje były super. Trasa z przypadkowo znalezionymi noclegami, nasza pizzeria w Follonice... Wszystko super.