Forum dyskusyjne
Nocleg w Lille
kategoria inne
kraj Francja
[konto usuniete] 09:30 | 21.05.2014
Dzień dobry,może ktoś zna miejsce w Lille, w którym można w miarę tanio i w miarę komfortowo przemieszkać w czerwcu?
Pozdrawiam.
janusz44 10:03 | 21.05.2014
https://www.airbnb.pl/s/Francja?room_types%5B%5D=Private+room&price_min=101&page=2Dzień dobry. Mnóstwo ofert pod tym linkiem znajdziesz. Suwaczkiem regulujesz cenę i do wyboru, do koloru. Powodzenia :-)
[konto usuniete] 10:09 | 21.05.2014
Dziękuję :) Niestety nie widzę na tej stronie noclegów w Lille :(
janusz44 13:16 | 21.05.2014
W podanym przeze mnie linku, wpisz do rubryki przy mapce - Lille i otworzy się Tobie multum stron - dokładnie 14 stron, a na każdej stronie po 20 ofert dot. noclegów w Lille. Są fajne oferty - tanie nawet, bo 78 zł za noc, albo też 85 zł. za noc. Jest tego duuuużo i nie przeglądałem wszystkich stron i może są nawet tańsze miejsca. Dodam też, że w Lille mieszka dużo Polaków....ale to chyba wiesz o tym. Hej! Jeśli będziesz miała jakiś problem z otworzeniem strony, to daj mi znać, to postaram się naprowadzić.
janusz44 13:19 | 21.05.2014
Widzisz - gapa ze mnie, przepraszam. Mogłem od razu ten link przesłać.https://www.airbnb.pl/s/Lille--Francja?room_types%5B%5D=Private+room
[konto usuniete] 20:55 | 21.05.2014
Dziękuję Ci bardzo Janusz! Szukałam noclegu w Lille dla mojego znajomego i dzięki Tobie - znalazł :) Miałam kiedyś nawet rodzinę w Lille, to byli krewni babci, którzy po walkach w I Wojnie Światowej osiedli tam jako górnicy. Niestety kontakty się urwały. Jeszcze raz dzięki :)
janusz44 23:15 | 21.05.2014
Cieszę się, że mogłem pomóc. O Lille nasłuchałem się sporo opowieści od mojej córki, która jako uczennica Liceum Szt. Plastycznych - Wrocław, uczestniczyła w zorganizowanej przez szkołę, roboczą wycieczkę do Lille. To się odbyło w ramach wymiany młodzieży. Pomieszkiwali w Lille, zaś celem wycieczek był głównie Paryż, co jest oczywiste.Pozdrawiam :-)
[konto usuniete] 23:23 | 21.05.2014
O! Paryż jest cudowny o każdej porze roku i porze dnia :) No, może oprócz tego, że Francuzi jak mogą, to udają, że nie znają angielskiego. A ja się uczyłam francuskiego jakieś 3 miesiące, potem się zniechęciłam do zdań w pisaniu dwulinijkowych, a w czytaniu dwusylabowych :) Ale ich komedie są bezkonkurencyjne :)