Forum dyskusyjne
Mazury z dziećmi
kategoria podróżowanie z dziećmi
kraj Polska
Arina 09:25 | 10.07.2014
Fajnym miejscem na rodzinną wycieczkę jest Księżycowy Dworek nad jeziorem Siercze na mazurach. Miejsce jest naprawdę piękne, w okolicy znajduje się wiele atrakcji np. Wilczy Szaniec. Można skorzystać z wypożyczalni kajaków, łódek (z osprzętem wędkarskim), do dyspozycji plaża. Wiele atrakcji dla dzieci np. Kręgle, kino,bilard, strzelnica, place zabaw, dla dorosłych również wiele ciekawych propozycji m.in. strefa relaksu SPA, strefa fitness i inne. Hotel akceptuje zwierzęta domowe.Na stronie internetowej www.ksiezycowydworek.pl można znaleźć szczegóły oferty
ankagorska 09:45 | 11.07.2014
ja byłam 2 razy na Mazurach i bardzo przypadł mi do gustu pensjonat u Jacka, no świetne miejsce, pokoje bardzo wygodne i ładne i sama lokalizacja :) a co najważniejsze cane przyjazna:D
Kasiek21 12:17 | 08.08.2014
Ten pensjonat znam bardzo dobrze. Faktycznie super miejsce. Dobre warunki. Polecam
[konto usuniete] 12:21 | 23.09.2014
To prawda. Bardzo dobre opinie się słyszy o tym miejscu.
Calineczka21 09:54 | 01.10.2014
Potwierdzam. Bazuje na własnym doświadczeniu.
Beatris 11:46 | 07.10.2014
Pensjonat u Jacka to naprawdę super miejsce, bardzo miła atmosfera i klimat. Myślę, że to dobry wybór.
WyznaczTrase 14:12 | 07.10.2014
ja poloecam Folwartk Łękuk w gminie Wydminy nad samym jeziorem. Przyjazne miejsce dla rodziny z wieloma atrakcjami dla dzieci i dorosłych.
runner 13:01 | 08.05.2017
Śmiało mogę polecić także http://www.stanicababieta.pl/
HotelSkipper 09:30 | 14.05.2017
Witam Wszystkich Użytkowników na forum. Jeżeli chodzi o mazury, to ja polecam w szczególności Giżycko, co do którego mam sentyment, poza tym jest to bardzo dobra baza dla tych którzy uwielbiają żeglugę po jeziorach :)
Travelfreak 15:46 | 28.05.2017
Cześć, jeśli nadal szukacie miejsca, w którym moglibyście spędzić wakacje na Mazurach, zerknijcie do tego artykułu: http://breakplan.com/inspiracje/artykul/gdzie-najlepiej-pojechac-na-mazury - znajdziecie w nim krótkie opisy różnych mniej lub bardziej znanych miejscowości, zapewniających aktywny bądź raczej relaksacyjny wypoczynek na Mazurach.