Forum dyskusyjne
szukam komercyjnego rejsu na Grenlandię
kategoria podróże po świecie
kraj Grenlandia
trulka 14:07 | 28.01.2015
słyszałam, że takie wyprawy organizuje Selma Expeditions - czy ktoś płynął z nimi gdzieś? wiem, że organizują też wyprawy na Barbados etc. ?
gastropoda 22:04 | 28.01.2015
Ktoś zamieścił zdjęcie szkunera "Down North" - wystarczy zerknąć do wujka Google'a i wszystko stanie się jasne - to polski szkuner do wyczarterowania, akurat tego lata będzie sporo pływał po północnym Atlantyku...
kgolu66 10:02 | 02.02.2015
hej kiedy się wybierasz na grenlandię? może szukasz towarzyszy?
trulka 12:12 | 23.02.2015
>hej kiedy się wybierasz na grenlandię? może szukasz towarzyszy?jak szukasz kompanow, to polecam ci wejsc na stronke Selmy - tam znajdziesz cala ekipe towarzyszy :)
zona_robinsona 10:54 | 03.02.2015
O ja właśnie w innym wątku o tym pisałam - o Selmie właśnie :) ale nie płynęłam niestety - choć chciałabym. Śledzisz ich profil teraz?
trulka 14:27 | 12.02.2015
tak, śledzę teraz Selmę, z tego co widzę na ich stronce to dopłynęli już do Zatoki Wielorybów, czyli pobili rekord świata w żegludze najdalej na południe!! :)
springa 09:08 | 28.03.2015
osobiście nie płynełam, jednak mocno się zastanawiam nad wypłynięciem z nimi. natomiast znajomi zapaleni żeglarze mówią ze to fachowcy i dobrze organizują takie wypadu. także myślę ze warto!
Asimov 20:27 | 28.03.2015
Ja się zapisuje na rejs z Selma Expeditions na rejs na Antarktyde. Mam nadzieje że nie na tym jedynym rejsie skończy się moja przygoda :D
Robb226 12:23 | 11.08.2015
Sprawdź na http://www.tanierejsowanie.pl/ może akurat będzie.