/ / WYSPY ZIELONEGO PRZYLĄDKA > Wyspy Zielonego Przyladka > Forum, porady, opinie i informacje w Globtroter.pl

Forum dyskusyjne

Wyspy Zielonego Przyladka

kategoria podróże po świecie

leszek2014 dołączył
18.09.2014

leszek2014 19:45 | 22.12.2015

Bardzo proszę o informacje na temat tych wysp czy to dobry kierunek na wczasy w terminie pazdziernik -listopad każda informacja będzie dla mnie b.cenna.

Pulce dołączył
20.12.2015

Pulce 16:12 | 23.12.2015

Ja bylam na Sal wlasnie w takim czasie, i pogoda byla wspaniala, slonce i temperatury powyzej 30 stopni.

leszek2014 dołączył
18.09.2014

leszek2014 21:04 | 23.12.2015

Proszę podziel się wiadomością jak tam jest co ciekawego można tam zobaczyć czy warto wykupić wycieczki fakultatywne każda informacja będzie dla mnie cenna.

Pulce dołączył
20.12.2015

Pulce 23:58 | 28.12.2015

Jak juz wspomnialam bylam tylko na jednej z wysp Sal. Na tej wyspie glowna atrakcja jest plaza i dobre warunki dla surferow. Ale mysle, ze jak sie juz pojedzie to warto zobaczyc to co jest do zobaczenia. Ja wykupilam jednodniowa wycieczke od miejscowych organizatorow na plazy, za nie wielkie pieniadze pokazano nam stolice, widok na stolice z gory, jakis maly porcik, atrakcje naturalne,, baseny solne , w ktorych mozna bylo sie wykapac. Najpiekniejsza plaza to ta przy Santa Maria i tu znajduje sie wiekszosc hoteli na wyspie. Sama miejscowosc to kilka domow pod wynajem, barow restauracji i lokali nocnych., oraz sklepikow sprzedawcow z senegalu. Mnie podobalo sie wieczorem w weekendy w knajpkach, do ktorych przychodzili miejscowi z muzyka i tancami na zywo. Nie wiele zwiedzania ale warto pozyc atmosfera miejsca. Bardzo przyjazni i usmiechnieci ludzie...i ladne dziewczyny :)

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl