Forum dyskusyjne
Przeprowadzka z psem do Szwedzkiej Laponii
kategoria propozycje nowych działów
kraj Szwecja
Tygrrysek 16:46 | 12.05.2017
Do laponii nie jest tak daleko, ale zakładam, że wiesz, że w grę wchodzi raczej tylko droga l±dowa?Do samolotów psy wpuszczaj± tylko wybrane linie lotnicze, a jak już wpuszcz± to pies podróżuje w klatce w luku bagażowym.
Musisz też wyrobić psu paszport w którym będ± wpisane wszystkie wymagane szczepienia.
Oczywi¶cie pies musi też posiadać chipa pod skór±.
zgłoszone do moderacji
k_boeske 15:40 | 12.05.2017
Cze¶ć podróżnicy!Razem z moim psem Bocc± przeprowadzam się w sierpniu z Poznania do Skelleftea w Szwedzkiej Laponii. Bocca jest psem ze schroniska. Pół roku temu ratowałem jej życie w klinice weterynaryjnej. Jest dla mnie ważna. Chcę pokazać, że istotne zmiany w życiu człowieka jak przeprowadzka do innego kraju, nie musz± kończyć się psim nieszczę¶ciem. Planuję zrobić video relację z przygotowań, podróży i zamieszkania z psem w Szwecji. Je¶li chcecie ¶ledzić nasze kroki i chcieliby¶cie zobaczyć video zostawcie proszę swojego maila na bit.ly/kundeleknabiegunie Aktualna fotorelacja dostępna na www.instagram.com/kundelek.na.biegunie/
Czy kto¶ wybierał się w tamte strony i ma jakies do¶wiadczenia/porady? Mam ¶wiadomo¶ć, że to do¶ć specyficzne miejsce ze względu na warunki pogodowe jak i kulturowe. Będę wdzięczny za każdy komentarz !
zgłoszone do moderacji
Podobne w±tki propozycje nowych działów SZWECJA
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], ję¶li jeste¶ nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl s± prywatnymi opiniami osób korzystaj±cych z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ć opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z pogl±dami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie w±tpliwo¶ci prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie tre¶ci reklamowych jest zabronione.