Forum dyskusyjne
Sahara Project Wyprawy do Maroko zdjęcia informacje inspiracje
kategoria polecam
kraj Maroko
[konto usuniete] 09:17 | 07.05.2019
Wszystkich podróżników ,pasjonatów marokańskich krajobrazów, kultury,architektury,rzemiosła,orientalnych targów i kuchni zapraszam na stronę Sahara Project Wyprawy do Maroko gdzie dowiecie się co warto odwiedzić w pięknym kraju na północy Afryki.
jaszon 10:20 | 07.05.2019
Czytam na waszej stronie, że jesteście organizatorem wyjazdów turystycznych, różnych innych akcji, ale nie znajduję was w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, do której powinniście być zarejestrowani. Coś mi się wydaje, że działacie trochę, jak by to powiedzieć, na obrzeżach legalności.Wyprowadźcie mnie z błędu jeśli się mylę.
A forum Globtrotera wykorzystujecie jak darmową platformę reklamową.
[konto usuniete] 10:30 | 07.05.2019
WitamNie jesteśmy biurem z Polski więc nie może nas być na tej liście.
Organizatorem jest Sun Dunes Experience biuro z Marakeszu,które ma bardzo wielu klientów z Polski i cieszy się bardzo dobrą opinią .Sahara Project witryną informacyjną.Zapraszam na stronę biura gdzie można zobaczyć nasze oferty i poczytać trochę informacji o nas.
Pozdrawiam
https://www.sundunes-experience.com
[konto usuniete] 10:37 | 07.05.2019
Sahara project jest witryną informacyjną,a wielu ludzi szuka na tym forum informacji o miejscach które warto odwiedzic,jak dojechać ,gdzie nocować i wiele podobnych.Porad na naszej stronie udzielamy bezpłatnie więc nie rozumiem w czym problem.Inni też reklamują tu noclegi,wycieczki dając namiary itp.
[konto usuniete] 16:23 | 12.05.2019
Właśnie mam w planach Maroko na jesień.Chętnie obejrzę trochę zdjęć i pomyślę gdzie warto pojechać.
[konto usuniete] 18:02 | 15.05.2019
Dużo fajnych miejsc pokazujecie,ale nie dostrzegłam tam za wiele północy.Czyżby nieatrakcyjna turystycznie?