Forum dyskusyjne
Hawaje z Solistami
kategoria podróże po świecie
kraj Usa
kaszkad 13:02 | 02.08.2023
Hej, Czy był ktoś w tym roku na Hawajach z solistami? Chętnie przeczytam opinie, a z bieżącego roku na Googlu widać tylko te związane z Islandią..
Piotr-Krk 18:06 | 02.08.2023
A dlaczego chcesz z nimi jechać?https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,21884210,7
kaszkad 23:01 | 03.08.2023
Nie chcę. :DZrezygnowałam z wycieczki i straciłam zaliczkę (wiadomo), ale mam wrażenie, że dana wyprawa się nie odbyła i zostałam krótko mówiąc oszukana.
Przeszukałam chyba cały internet i żadnej relacji z wyjazdu nie znalazłam..
Stąd moje pytanie :).
Klim 03:07 | 05.08.2023
A dlaczego na Hawaje nie pojedziesz sama ?Nie ma sie czego obawiac i te wszystkie atrakcje to sobie mozesz sama zorganizowac.Wyjdzie na pewno taniej.
kaszkad 09:15 | 05.08.2023
Mogę pojechać sama :). Ale chciałam spróbować z solistami bo słyszałam pozytywne opinie z pierwszej ręki (mój błąd, że nie poszukałam też sama w sieci). Przeczytaj proszę moją wcześniejszą odpowiedź, tam znajdziesz powód, dla którego założyłam ten wątek.
Piotr-Krk 14:37 | 05.08.2023
>Zrezygnowałam z wycieczki i straciłam zaliczkę (wiadomo), ale mam wrażenie, że dana wyprawa się nie odbyła i zostałam krótko mówiąc oszukana.>Przeszukałam chyba cały internet i żadnej relacji z wyjazdu nie znalazłam..
Jak brzmiała odpowiedź na e-mailowe zapytanie do solisci.pl o treści:
"Dzień dobry,
proszę o informację, czy w 2023 roku odbył się wyjazd na Hawaje?
Z poważaniem
Kaszkad"?
kaszkad 16:29 | 17.08.2023
Odpowiedzi wymijające bądź całkowity ich brak :)