Forum dyskusyjne
Nocleg w Warszawie
kategoria tanie podróżowanie
kraj Polska
jaqb93 13:10 | 27.06.2013
Cześć, jestem tu nowy i mam problem może ktoś mi pomoże. Muszę znaleźć tani nocleg w Warszawie na dwie noce na samym początku lipca, może ktoś wie jak wspomóc studenta :) , to dość pilne, z góry dziękuję za pomoc :)
cudzoziemka_wrk 20:29 | 28.06.2013
Witaj. Możesz skorzystać z oferty Schroniska nr 2 przy ul. Smolnej, lokalizacja dobra, bo samo centrum, wpisz sobie w wyszukiwarkę, sprawdzisz ich cennik, może będzie Ci odpowiadało. Inna opcja - Akademiki Żwirek i Muchomorek przy ul Żwirki i Wigury także oferują pokoje przez cały rok. Pozdrawiam
warszulon 14:46 | 04.09.2013
Na pewno bardzo tani jest Gromada Hotel przy lotnisku http://www.gromada.pl/hotel-warszawa-lotnisko . Ceny są niskie, a wszystko stoi na dość wysokim poziomie i łatwo dojechać do centrum. Nawet dla studenta nie powinien to być problem.
adamzag81 09:24 | 20.01.2014
Tani, ale i tak niewart swojej ceny. Kawałek bliżej centrum, przy tej samej ulicy są Noclegi Okęcie - bardzo fajny, sympatyczny, tani. Jeśli trzeba noclegu w tych okolicach, to tylko tam.
Michelle 14:25 | 25.10.2013
Jeśli chcesz za free to zapisz się na https://www.couchsurfing.org/.Ja spałam w Warszawie na łodzi z widokiem na stadion :) http://www.botel.pl/ Wyszło 43zł na os w pokoju 3os, ale pewnie da się znaleźć coś tańszego (my nie mięliśmy czasu).
gajana 15:32 | 24.11.2013
możecie polecić jakiś nocleg na Ursynowie
Beciana 09:06 | 23.12.2015
A coś taniego w okolicach Mokotowa?
Doxa 13:58 | 10.06.2016
Co wybrałeś podziel się opinią.
lecebochce.pl 11:45 | 24.06.2016
A może stare, dobre airbnb?
mateuszd 15:14 | 27.06.2016
możesz wygooglać "cmentarz włoski" obok w lasku jest ośrodek szkoleniowy dla piłkarzy poznasz w goglach po boisku widocznym z satelity. Nocleg bez wygód , w dodatku budynek 100 metrów od strzelnicy ale dzięki temu taniocha, dobry dojazd tramwajem z centrum i lokalizacja super.
suselka007 09:45 | 28.06.2016
Szukaj przez BookApart albo booking, tak najprościej
bry 19:23 | 28.06.2016
>Szukaj przez BookApart albo booking, tak najprościejTaa, po dwóch latach Twoja odpowiedz na pewno mu pomogła;)
bry 19:24 | 28.06.2016
>>Szukaj przez BookApart albo booking, tak najprościej>
>Taa, po dwóch latach Twoja odpowiedz na pewno mu pomogła;)
AA, sorry, po trzech latach....Gratulacje.