Forum dyskusyjne
gdzie do hiszpanii z dzićmi
kategoria podróżowanie z dziećmi
kraj Hiszpania
miron168 13:41 | 22.10.2008
proszę o poradę- nastepne wakacje chciałbym spędzić w hiszpani- do
tej pory odwiedzałem chorwacje i włochy.chciałbym aby bylo
słoneczko, morze, mała miejscowość i, żeby np. w przciagu 2 tygodni
ze 2 razy wyskoczyc coś pozwiedzać. no i jak dotrzeć do hiszpani
lepiej samolotem czy samochodem- oczywiście cena nie jest bez
znaczenia
pozdrawiam
mesiunia 17:15 | 22.10.2008
ja polecam Madryt, cudowne miasto i jest co zwiedzać:) http://alejka.pl/madryt-przewodnik-wiedzy-i-zycia-2.html
Hrihorij 18:29 | 22.10.2008
Lecisz samolotem Norwegian za ok 300 zl w jedna strone.. Spoko firma. Korzystalem. Wybierasz albo Malage w Andaluzji, lub Barcelone czy Alicante. Lepszej opcji chyba nie ma.
miron168 18:54 | 22.10.2008
dzięki za podpowiedź, a masz jakieś sugesti dotyczące miejsca ( w znaczeniu bazy) na odpoczynek, na pobyczenie sie - bo np. barcelona to chyba za duża, dzieciaki raczej wolą plaże i morze...
Hrihorij 19:14 | 22.10.2008
Hej. Jestem typowym koczownikiem - namiot, chaszcze i jak najtaniaj. Tu Ci nie pomoge. Ale rzuc podobne haslo na "Travelbicie" tam powinni Ci pomóc.
MamaNomada 12:20 | 23.01.2015
>ja polecam Madryt, cudowne miasto i jest co zwiedzać:)>http://alejka.pl/madryt-przewodnik-wiedzy-i-zycia-2.html
Lepiej samolotem, a jeśli chodzi o samo miejsce to ostatnio na takiej przyjaznej podróżującym rodzicom stronce- www.dzieckowpodrozy.pl Dziecko w Podróży trafiłam na artykuł o wakacjach w Hiszpanii- polecają kurort Torremolinos.
ewe123 17:23 | 25.10.2008
z dziecmi to polecam zastanowic nad wyjazdem zoorganizowanym. |Jak Costa del sol to polecam miejscowosc Nerja-jest slonce, plaza, male miasteczko, wypady to Granady i okolicznych wiosek. Costa Brava jest tansza ale tam sie nie orientuje. Acha i trzeba pamietac ze w Hiszpanii czasem pada (zwlaszcza w pazdzierniku)
miron168 01:49 | 26.10.2008
Dziekuję bardzo za pmoc. Goirąco pozdrawiam!
wladysla123 14:53 | 10.07.2014
Ja wynajmowałem miesiąc temu apartament na wybrzeżu Costa Blanca przez costainvest.com i wszystkim serdecznie polecam. Mają bardzo ciekawe oferty z widokiem na morze.
czeslaww1 07:41 | 11.07.2014
Proponuję Teneryfę naprawdę można za małe pieniądze spedzic dwa tygodnie.Lot z Polski czarterem linia Enter lub z Berlina easyJet,,tam wynająć bungalow na 4-5 osób z aneksem kuchennym,można z wyżywieniem lub bez.W tym roku wymiotło ruskich wiec ceny spadły o 50%,sam byłem już dwa razy.Jak by co służę pomocą i podam wiecej szczegółów.
ines10 21:19 | 23.01.2015
Witaj. Norwegianem do Malagi z Malagi autobusem do Nerji, piękne nieduże miasteczko, piękna plaża. Byliśmy z dziećmi w marcu w Nerji i w Marbelli.Zdecydowanie polecam Nerje :)
ronia31 14:15 | 25.01.2015
miron168 my byliśmy z dzieciakami (5 i 13 lat) w Hiszpanii w Costa Calma i z czystym sumieniem polecam. Sporo atrakcji dla dzieciaków, moje wcale się nie nudziły. Wręcz przeciwnie cały czas aktywnie i na nogach. Nie wiem czy jesteś fanem deski ale plażę mają tam niesamowitą i idealną do sportów wodnych.Jeśli chcesz sobie poczytać https://www.fostertravel.pl/wczasy/hiszpania/wyspy-kanaryjskie/fuerteventura/costa-calma/drago-park/ftr-5741-24/
Moja siostra była 2 lata temu w innym miejscy w Hiszpanii i też mówiła że super dopytam gdzie była i napiszę.