Forum dyskusyjne
Czym najtaniej do Tunezji
kategoria podróże po świecie
kraj Tunezja
Yavanna 16:49 | 26.04.2009
Witam serdecznie!Może ktoś z was wie, w jaki sposób najtaniej dostać się do Tunezji?
Sprawdzałam koszt przelotów z Berlina bądź Pragi i wcale nie są tanie, dlatego liczę na waszą pomoc.
Pozdrawiam :)
bynio 08:44 | 28.04.2009
Sprawdź w biurach podróży wolne miejsca w czarterach. Wtedy masz wyjazd na 1 lub 2 tygodnie. Widziałem takie ogłoszenia na wyspy greckie i do Turcji w Exim Tour i Alfa-Star. Przeloty kosztowały odpowiednio 580 i 450 zł.
Promyczek 14:32 | 20.07.2009
udalo Ci sie znalezc cos w rozsadnej cenie? podzielisz sie swym doswiadczeniem?
martinez027 18:02 | 20.07.2009
Tanie loty sie skonczyly od lutego br.--wtedy skasowali b.duzo polaczen i ceny poszly w gore---ja w styczniu br.lecielem na Fuerteventure(Kanary)za 25futow w obie strony---do Marakeszu byly loty w obie strony za 20f---od lutego Kanary minimum 120f,MAROKO minimum 80f(2strony)---i wyloty z UK----tylko wtedy do/z Uk lecialo sie(z PL) za kilka funtow--teraz to tez spory wydatek-50-100f...........Do Tunezji z Pl to na dzien dzisiejszy chyba tylko przez biuro--no i to po egipcie najmniej ciekawy kraj arabski--pelno naciagaczy ,oszustow itd....
Jamak 15:26 | 07.07.2013
Najtaniej wyszedlby udzial w konkursie Viva Club, mozesz wygrac wyjazd do Tunezji all inclusive w czterogwiazdkowym hotelu wymyslajac im haslo reklamowe. Wiecej szczegolow tutaj: http://www.vivaclub.eu/kampania/tunezja.php