Forum dyskusyjne

Botswana Namibia - kampingi

kategoria podróże po ¶wiecie

doł±czył

usunięty/nieznany 09:00 | 22.02.2010

ponawiam swoja prosbe bo czas nas nagli, juz za tydzien dobijemy do botswany. prosze o namiary na sprawdzone zakwaterowanie. jesli ktos byl w botswanie czy namibii to bardzo prosze o kontakt. rady z pierwszej reki sa zawsze bezcenne, a na zakwaterowaniach z lonely planet juz nie raz sie przejechalismy. bede wdzieczn za wszystkie rady

zgłoszone do moderacji

doł±czył

usunięty/nieznany 16:12 | 19.01.2010

znowu mnie jakas akcja ominela... nic nie wiem co sie dzieje. mam neta z komorki tylko jak mam zasieg a ten kiepski wszedzie, w Mozambiku wogole nie mialam zasiegu. teraz w Krugerze jestesmy do 27-go wiec tutaj zasieg jako taki. prosze o rady bo zmienily nam sie plany I zamiast w dol do kapsztadu a potem dopiero do botswany to bedziemy na botswane uderzec juz od gory wiec daje mi to malo czasu na zaplanowanie wszystkiego. kazda rada jest cenna.

zgłoszone do moderacji

mario-mil doł±czył
21.10.2008

mario-mil 15:50 | 19.01.2010

Paulinqa,szkoda,że nasz były Prezes nie jest aktywny,bo z tego co wiem,to On dużo wie na ten temat.Może spróbuj na maila do Niego napisać,bo z tego co widzę to już od miesi±ca nie zagl±da na Globa.W ogóle to wszyscy na wszystkich się obrazili.

zgłoszone do moderacji

sunnyday doł±czył
08.05.2007

sunnyday 15:39 | 19.01.2010

jest super kampink w Namibii na terenie parku Etosha.innych nie sprawdzałam ale na miejscu słyszałam że Bottswana ma duże i dobre zaplecze dla kampinguj±cych.

zgłoszone do moderacji

doł±czył

usunięty/nieznany 14:56 | 19.01.2010

czy ktos moze polecic sprawdzone kampingi w Botswanie I Namibii a takze w okolicach wodospadow Viktorii. musza to byc takie kampingi na ktore mozna wjechac autem (wiec zadne tam pola namiotowe w ogrodach przy backpackerach). jesli macie tez namiary na jakies sprawdzone zakwaterowanie inne niz kampingi to prosze dajcie takze znac. bede wdzieczna za kazda podpowiedz. pozdrawiam

zgłoszone do moderacji

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], ję¶li jeste¶ nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl s± prywatnymi opiniami osób korzystaj±cych z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ć opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z pogl±dami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie w±tpliwo¶ci prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie tre¶ci reklamowych jest zabronione.

Jak dodać w±tek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy w±tek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). S± one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzaj± go wielokrotnie. Ciateczka mog± też stosować współpracuj±cy z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2026 Globtroter.pl