Forum dyskusyjne
przejazd autem z usa do kanady
kategoria podróże po ¶wiecie
kraj Kanada
Edgarek 05:30 | 18.06.2010
Do Stanow Cie wpuszcza tyle razy na ile masz wize. Musisz sprawdzic w wizie ile masz wjazdow. Co do paszportu to najlepiej sprawdz na stronie ambasady kanadyjskiej, ja mam wize.
zgłoszone do moderacji
Kufu 18:11 | 17.06.2010
Dolacze sie do pytania...jak to wyglada jesli mam paszport biometryczny ale tylko z zapisem twarzy (te wydane po czerwcu 2009 maja tez zapis odciskow palca)... czy taki paszport wystatrczy do wjazdu do Kanady?
I czy jesli wyjade z USA do Kanady, to pozniej bede mogl wrocic czy wiza do USA wazna jest tylko na 1 wjazd do kraju?
zgłoszone do moderacji
Edgarek 13:14 | 30.03.2010
Je¶li masz zwykły to musisz mieć wizę. Nie próbowałem tego, ale nie s±dzę aby udało Ci się wjechać bez wizy.
zgłoszone do moderacji
filnec 23:20 | 29.03.2010
Dzięki : a je¶li mam zwykły to szansa na wpuszczenie jest mała ? hmm
zgłoszone do moderacji
Edgarek 23:10 | 29.03.2010
Wiza jest zbędna je¶li masz paszport biometryczny a nie "zwykły".
zgłoszone do moderacji
filnec 21:27 | 29.03.2010
Czy orientuje się kto¶ (bo np sam miał taki przypadek) jak wygl±da kwestia przekroczenia granicy kanadyjskiej na polskim zwykłym paszporcie? Wiza jest zbędna ... więc może co¶ innego gra rolę?
zgłoszone do moderacji
Podobne w±tki podróże po ¶wiecie KANADA
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], ję¶li jeste¶ nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl s± prywatnymi opiniami osób korzystaj±cych z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ć opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z pogl±dami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie w±tpliwo¶ci prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie tre¶ci reklamowych jest zabronione.