Forum dyskusyjne
Czy ktoś wybiera się na Tajwan
kategoria podróże po świecie
kraj Tajwan
dw1 08:54 | 26.08.2011
Cześć. Jeżeli ktoś ma pytania odnośnie Tajwanu, to ja i żona postaramy się pomóc. Żona jest Tajwanką. Ja mam za sobą kilkanaście wyjazdów.
Mi_88 05:55 | 25.07.2012
Witam serdecznie,Niedlugo wybieram sie na Tajwan, szukam biletu w przystepnej cenie i z otwarta data powrotu tzn. bilet jest dwustronny, tylko pewna jest data wylotu (ktora planuje na wrzesien/pazdziernik 2012) zas date powrotu z Tajwanu do PL ustalam kilka tygodni wczesniej. Czy miali Panstwo okazje korzystac z takiej oferty? Gdzie dostane najtanszy bilet?
Pozdrawiam serdecznie
dw1 07:52 | 25.07.2012
Nie pomogę. Zawsze miałem bilet w promocji. Zmieniałem datę powrotu, ale zawsze kosztowało to 100-200EUR.
bigmark 11:02 | 25.07.2012
Spróbuj w Korean Air , oni latają z Pragi przez Seul. Może trafisz na jakąś promocję.
dw1 11:05 | 25.07.2012
Ostatnimi czasy najlepsze ceny miał Finnair przez Helsinki i Air China przez Frankfurt i Pekin. Ale zawsze były to promocje no-return policy.
Kashenka3City 10:04 | 07.05.2013
Ja mam kilka pytań:- bardzo ogólne - jak żyje się na Tajwanie, jaki jest standard życia, ile potrzeba pieniędzy, żeby w miarę wygodnie tam żyć?
- jak jest z dostępnością pracy dla obcokrajowców. Czy można coś znaleźć będąc na miejscu, czy lepiej jechać na zaproszenie konkretnego pracodawcy?
- czy na Tajwanie mieszka dużo Polaków? Czy Polonia jest jakoś zorganizowana?
ryszardoszal 20:02 | 18.09.2016
Ruszamy pod koniec pażdziernika na Tajwan.Czy m ógłbym dostać nr telefonu i zadzwonić o informację.Pozdrawiam
Rysiek Oszal