/ / SINGAPUR > Tanio do Singapuru w styczniu > Forum, porady, opinie i informacje w Globtroter.pl

Forum dyskusyjne

Tanio do Singapuru w styczniu

kategoria tanie podróżowanie

jikol dołączył
12.07.2011

jikol 00:24 | 02.08.2012

Witam,

Szukam możliwie taniego lotu do Singapuru z Warszawy pod koniec stycznia '13.

Dowiedziałem się, że najlepsze oferty ma Lufthansa (u nich na stronie aktualnie ok. 3600zł). W Skyscannerze znalazłem loty za 2900zł, ale widziałem, też tydzień temu ofertę za 2200zł, jednak po odświeżeniu strony już była cena 700zł wyższa. :/

Może któryś z forumowiczów był tamże i mógłby polecić jakieś lepsze pod kątem ekonomicznym połączenie, ewentualnie tańsze linie lotnicze?

Z góry dziękuję za odpowiedzi. :)

marta dołączył
07.12.2009

marta 13:37 | 03.08.2012

Witam,
proponuję jeszcze poczekać na promocje, rok temu lot Singapore airlines kosztował nas 1700 zł Frankfurt-Singapur. Bilety kupiliśmy 3 miesiące przed wylotem.

jikol dołączył
12.07.2011

jikol 14:20 | 03.08.2012

Dziękuję bardzo za info. Zatem jeszcze trochę poczekam z poszukiwaniem. :)

Angelina007 dołączył
30.08.2012

Angelina007 18:05 | 30.08.2012

Bardzo tanie loty mozna znalesc z Amsterdamu (do ktorego juz nie tak ciezko sie dostac, np stopem :p a linie lotnicze to turkish airline,

ja z kolei mam inne pytanie..

na terenie Singapuru bez wizy mozna przebywac 90 dni, nie orientuje sie ktos moze czy jak po tych 90 dniach poleci sie np do Malezji na weekend a potem wroci do Singapuru to obowiazuje wtedy kolejne 90 dni?

pozdrawiam
Ania

Przemysław Supernak SuperGlob dołączył
06.11.2010

Przemysław Supernak SuperGlob 08:57 | 31.08.2012

Zdarzają się i to wcale nierzadko propmocje w okolicach 2000 zł a nawet poniżej. Polecam sprawdzać na stronie fly4free.pl. Jeśłi pojawia się jakakolwiek ciekawa okazja na świecie na fly4free to znajdziesz.

jikol dołączył
12.07.2011

jikol 10:22 | 31.08.2012

Na fly4free zaglądam codziennie, rano i wieczorem. ;-)

agnieszka.m dołączył
14.10.2010

agnieszka.m 16:00 | 19.09.2012

po powtórnym przekroczeniu singapurskiej granicy naliczane są dni od początku ;) właśnie też tak robiłam ;)

munia dołączył
18.09.2012

munia 15:21 | 22.09.2012

możesz tanio poleciec z Londynu do Kuala lumpur a później z Kuala Lumpur tanio do Singapuru z air aisia :) lub po prostu mając okresloną kwotę kupić jakąś fajną wycieczkę np. http://www.fostertravel.pl/wycieczki/singapur/ przelicz koszty, może to ci się bardziej opłaci :)

robbieSG dołączył
13.01.2007

robbieSG 06:40 | 20.12.2012

Nie sa! Jezeli przekroczysz granice droga ladowa nie przez lotnisko dostaniesz tylko 14 dni pass. 90 dni wylacznie przy ladowaniu na Changi. Jezeli powtorzysz U-turn po raz trzeci (czesto drugi)mozesz dostac bilet do ICA na Lavender street (immigration autority) i "przyspieszony" (na twoj koszt) lot zpowrotem do Polski - bez mozliwosci opuszczenia singapore z powrotem do Malezji. ODRADZAM