/ / POLSKA > proszę o podzielenie sie doświadczeniem > Forum, porady, opinie i informacje w Globtroter.pl

Forum dyskusyjne

proszę o podzielenie sie doświadczeniem

kategoria tanie podróżowanie

kraj Polska

Bonia50 dołączył
01.02.2013

Bonia50 18:31 | 10.02.2013

Wybieram się z grupą znajomych na pieszą wędrówkę nad morzem z Helu do Łeby. Czy założenie 4 dni jest realne. Planujemy to na koniec maja.Proszę o namiary na dobre tanie noclegi i rady. Może ktoś szedł tą trasą?Chętnych zapraszam

tambywalcowa dołączył
29.04.2012

tambywalcowa 11:50 | 11.02.2013

Super pomysł :) To oczywiście zależy od tempa i ilości postojów, ale myślę, że 4 dni w zupełności wystarczą :) Jeśli chodzi o namiary, planując takie wycieczki ze znajomymi zwykle wchodzę w internecie w mapę na stronie panoramy firm, wyznaczam trasę, a później w obszarze, który mnie interesuje szukam noclegów, restauracji i sklepów :) tak mi jest najwygodniej. Przy okazji włączam opcję, żeby wyświetliły się na mapie atrakcje turystyczne i wiem gdzie zaplanować postój na zwiedzanie. Jeśli planujecie tę wyprawę jakoś niedługo to koniecznie weźcie dużo ciepłych, ale jednocześnie "oddychających" ubrań :)

Bonia50 dołączył
01.02.2013

Bonia50 13:38 | 11.02.2013

dzięki. Wybieramy się na początku maja

[konto usuniete] dołączył
20.07.2012

[konto usuniete] 12:31 | 16.02.2013

Z doświadczenia wiem,że noclegi można bez problemu uzyskać na miejscu,akurat na Helu ceny są dosyć wysokie,ale to też zależy od sezonu. Poza tym założenie 4 dni do pokonania takiej trasy jest jak najbardziej realne.

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl