Forum dyskusyjne
Podróż do Anglii
kategoria podróże po świecie
kraj Anglia
mayer 14:40 | 25.03.2013
Witam,Ponawiam pytanie, może tym razem ktoś da mi jakieś wskazówki.
Chciałbym znaleźć jakieś biuro podróży, które organizuje wyjazdy objazdowe albo coś w rodzaju kursów językowych do Wlk. Brytanii a najlepiej do samej Anglii i Londynu. Wyjazd byłby dla dwóch 15-latek. w okresie wakacji, Na tydzień góra 10 dni (nagroda za dobrą naukę). Czy ktoś ma z Was udane doświadczenia i mógłby mi coś polecić, Z góry wielkie dzięki.
Beata & Tomek Globetrotting 15:46 | 25.03.2013
nie znamy zadnej agencji ale mieszkamy w UK i wiemy ze ludzie kontaktuja sie bezposrednio w Universytetami np w Cambridge lub w Oxford. Moj kuzyn byl na takim wakacyjnym kursie wlasnie w Oxford i byl bardzo zadowolony. Wraz z kursem gwarantowane jest mieszkanie - zwykle u rodziny angielskiej by cwiczyc jezyk - i rozne wycieczki np po Londynie.mam nadzieje ze to troszke pomoze,
Beata
Susie 15:08 | 07.03.2014
Ja mogę ci polecić tanie [url=http://www.tanie-loty.com.pl/tanie-loty-do-anglii.html]loty do anglii[/url] . W Anglii jest dużo miejsc do zwiedzania. Dziewczyny wcale nie muszą się tak uczyć angielskiego, co pochodzić po mieście i słuchać jak ludzie mówią. Podłapią dużo słów.
antka 21:20 | 09.03.2014
Hej. Na pewno tez ESKK organizuje wyjazdy na kursy jezykowe- niedawno dostalam oferte na skrzynke. Ale nie korzystalam, nie znam opinii.
podroznik_into 13:22 | 06.06.2014
Jak już tam będą to na pewno musza odwiedzić te muzea: http://intopassion.pl/photo-story-kulturalny-londyn/