Forum dyskusyjne
Najtaniej do Indii
kategoria tanie podróżowanie
kraj Indie
skyrim 16:21 | 15.04.2013
WitamPod koniec wrzesnie wybieram sie na 3 tygodnie do Indii.
Na te chwile najtańszy lot jaki znalazłem oferuje finnair za ok 2200zł
Znacie moze jakąś tanszą alternatywe czy już niżej zejsc sie poprostu nie da ???
Rezerwować bilet już teraz?Czy może pojawią sie jakies promocje wakacyjne ?
Prosze o informacje .Pozdrawiam
radionx 18:59 | 15.04.2013
2,2 k to w miarę przeciętna cena za lot do Delhi lub Mumbay. Da się i drożej i taniej. Co prawda akurat w Indiach nie byłem, ale cały czas mam je gdzieś w dalszych i bliższych planach i patrzę na ceny. Spokojnie da się wyciągnąć cenę kilka stówek niższą. Nawet bez wielkiego grzebania w promocjach można obecnie kupić bilet WAW-BOM na wrzesień za 1816 zł (turkish airlines). A w promocjach czasem jeszcze taniej. Najtaniej widziałem kiedyś loty aeroflotem przez Moskwę.
ania71 18:52 | 15.04.2013
poszukaj przez moskwę z warszawy.ja wprawdzie lecę poczatkiem listopada ale jak szukam teraz biletów tak mi najtaniej wychodzi, już zaczełam polować na promocję i mam nadzieje do 2000 zł w dwie strony sie zmieścić .pozdrawiam
Smok-1 20:28 | 15.04.2013
Niedawno były promocje do Kerali za poniżej 2000 zł, można poczekać ...
nefertari 10:48 | 16.04.2013
Witaj,ja leciałam przez Moskwe. Rosyjskie linie tez czasem robią promocje. Warto to śledzic.
Mysle, że warto jeszcze poszperac. Zagladaj na stronke www.fly4free.pl ! Tam czasami ciekawe promocje zamieszczaja...
kataa88 10:58 | 17.04.2013
qatar ma czasami promocje, ja kupiłam multicity za 1800
ola.ka 11:22 | 23.04.2013
Ja w marcu byłam w Indiach, bardzo korzystnie udało nam się kupić bilet w Emirates. Bezpośrednio na ich stronie. Przelot przez Dubaj, poniżej 2 tys. Trafiliśmy na promocję. Przy przerwie powyżej 8 godz. linia zafundowała nam wizę+hotel z wyżerką. Tym sposobem zwiedziliśmy troche miasto, wykąpaliśmy się w Zatoce Perskiej.
skyrim 14:35 | 23.04.2013
Po tygodniu zwłoki w zakupie biletu jedyne co zauważyłem to wzrost ceny o ok 200zł nie wiem czy dalsze oczekiwanie ma jeszcze jakiś sens bo zapewne będzie już tylko gorzej.Finnair nadal jest najtanszy chociaż nie aż tak duzo
bynio 15:17 | 23.04.2013
Po nastepnym dniu jest promocja Lufthansy za niecałe 2100 do Delhi, wylot od 1 listopada. Tak to już jest z tymi biletami.
ania71 21:40 | 09.06.2013
piszę jeszcze raz ponieważ udało mi się kupić bilety na 10 listopada z warszawy przez stambuł do mumbaju za 1915 zl w obie strony.tureckie linie teraz mają fajne promocje do indii i nepalu.
jacekwazonik3 22:13 | 09.06.2013
sluchaj wejdz sobie na strone http://www.planujpodroz.pl/ napisz do Nich maila to Ci wszystko elegancko opisza i wycenia, to Cie nic nie kosztuje. a bedziesz mial porównanie kilku ofert cenowych.Pozdrawiam
glazuu 17:43 | 27.06.2013
śledz sobie rózne wyszukawarki, np http://www.eloty.pl tam moze cos sie trafic. Pamietaj tylko zeby usunac ciasteczka przed szukaniem;-) to wazne;-)