Forum dyskusyjne
Czego nie wolno przegapić w Puszczy Białowieskiej
kategoria tanie podróżowanie
kraj Polska
Katia123 16:02 | 28.04.2013
Może ktoś był i poradzi czego nie wolno przegapić w puszczy, który szlak wbrać, gdzie wynająć tanią kwaterę albo rozbić namiot, jak spotkać Adama Wajraka na szlaku i inne cenne uwagi:)Z góry dzięki!
[konto usuniete] 22:40 | 28.04.2013
Jeżeli nocleg to tylko w Białowieży - można wynająć jakąś kwaterę w całkiem rozsądnych cenach :) A w samej puszczy koniecznie trzeba śledzić Żubry :D
Smok-1 09:33 | 29.04.2013
Zależy ile czasu chcesz na to poświęcić i jaki masz środek lokomocji. Pieszo szlak Żebra Żubra i rezerwat pokazowy. Fajne jest miejsce mocy, choć może być dużo ludzi. W rezerwacie ścisłym praktycznie wszystko jest godne polecenia
[konto usuniete] 17:00 | 29.04.2013
pozdrów Adama Wajraka jak już spotkasz... i żubra też :)
Katia123 21:12 | 29.04.2013
Dzięki za odzew! Mam nadzięję, że Majóweczka upłynie mi pod znakiem żubra:) Pozdrawiam wszystkich!
Smok-1 10:49 | 30.04.2013
Katia, tylko jedna mała uwaga, jakiś czas temu byłem podczas długiego weekendu majowego i niełatwo było znaleźć coś wolnego w Białowieży. Masz rezerwację ?
Katia123 14:08 | 30.04.2013
Rezerwacji nie mam (nigdy tego nie robię), mam za to namiot i pozytywne nastawienie:) Jeśli jednak możesz coś polecisz to bardzo proszę:)
Smok-1 14:32 | 30.04.2013
Wiesz miejsc niby dużo, ale jak na weekend majowy to mała miejscowość. W razie czego próbuj w Domu Turysty PTTK w Parku Pałacowym
mayer 08:37 | 01.05.2013
Pogoda nie szczególna pod namiot. Ja zatrzymuję się w pensjonacie Unikat i raczej nie ma tam problemu z noclegami.
mayer 08:42 | 01.05.2013
a co do tras to może trasa .... drezyną. Trasa przebiega przez samą Białowieżę oraz malownicze tereny Puszczy Białowieskiej. I co warte podkreślenia przez tereny gdzie dojazd innym środkiem lokomocji niż drezyna czy własne nogi jest raczej niemożliwy.