Forum dyskusyjne
Wypad do Oxfordu
kategoria podróże po świecie
kraj Wielka Brytania
Daniel79 20:38 | 29.04.2013
Niedługo będę w Londynie na kilka dni i przy tej okazji zastanawiam się, czy nie wpaść na chwilę do Oxfordu, w którym nigdy nie byłem. Pytanie do znających temat - jak najszybciej i najtaniej dostać się z Londynu do Oxfordu, na ile sobie zarezerwować czas na podstawowe rzeczy do zobaczenia i co generalnie warto zobaczyć. Dzięki z góry za wszelkie sugestie.
Beata & Tomek Globetrotting 11:42 | 03.05.2013
najlepiej dojechac pociagiem - szybko i w tych samych granicach kosztu co autobus:-) a spedzic polecamy caly dzien - samo High Street, parki, katedry i puby na kanalami zajmuja troche czasu:-)
Daniel79 00:20 | 06.05.2013
Dzięki! (słyszałem wcześniej, że pociąg droższy)
laupinka 12:14 | 03.05.2013
Hej, Też właśnie niedługo wybywam po raz kolejny do Londynu i myślałam o wizycie w Oxfrodzie... mam nie za dużo czasu i jednak zdecydowałam się wybrać pociągiem do Eastbourne, żeby podziwiać Beachy Head. Tak więc już niedługo realcja zdjęciowa na moim blogu ;)
Daniel79 00:21 | 06.05.2013
Czekam zatem na fotorelację. :)
laupinka 16:35 | 14.05.2013
HejByłam, przeżyłam i wróciłam. Zapraszam na zapierające dech zdjęcia klifów :
http://laupinka.blogspot.com/2013/05/beachy-head-i-seven-sisters-czyli.html
laupinka 16:39 | 14.05.2013
Skrócony i poprawiony link: http://u.42.pl/2JWr :-)
Beata & Tomek Globetrotting 21:49 | 15.05.2013
no fajnie ci sie udalo uchwycic te klify - jak dla nas to najpiekniejsze miejsce na wybrzezu choc Hastings tez jest fajny:-)