Forum dyskusyjne
Ankieta o Londynie
kategoria podróże po świecie
kraj Wielka Brytania
Studentkaa 11:38 | 13.05.2015
Witam Forumowiczów !Zwracam się do Was z uprzejmą prośbą o wypełnienie ankiety dotyczącej atrakcji turystycznych Londynu. Jestem studentką Górnośląskiej Wyższej Szkoły Handlowej im. Wojciecha Korfantego w Katowicach. Kwestionariusz przeznaczony jest dla turystów i osób odwiedzających Londyn. Ankieta jest anonimowa, a jej wyniki zostaną wykorzystane w pracy magisterskiej. Poniżej podaje link do ankiety.
https://docs.google.com/forms/d/1PiV2QTLIngrw3hzaE6VZPswSVM-XIIbZndyDnZ4Y0kA/viewform
Serdecznie dziękuję za każdą wypełnioną ankietę :)
nitkaska 23:20 | 13.05.2015
wypełniłabym, ale zamiast ankiety pojawia się komunikat, że strona nie istnieje:(
Studentkaa 09:57 | 14.05.2015
zobacz, że dalsza część linku jest ucięta. Skopiuj wszystko, usuń spację i wtedy wyskoczy :)Pozdrawiam !
Magda Kajzer 10:54 | 14.05.2015
U mnie działa, wypełnione, poleciało :)
Studentkaa 22:15 | 14.05.2015
super, dziękuje bardzo :) :)
Smok-1 12:27 | 16.05.2015
Poszło, można by dołożyć jeszcze Hampton Court Palace, Kew Gardens a z muzeów Cortauld Gallery, Guiness World Record Museum....
Studentkaa 20:59 | 16.05.2015
Do aniety wrzuciłam te najbardziej popularne, które ludzie znają lub kojarzą. Ja np. tych, któych wymieniłeś to nie znam :)