Forum dyskusyjne
Szukam Hostelu w Tbilisi
kategoria tanie podróżowanie
kraj Gruzja
bajbus01 20:36 | 14.05.2013
Witam. Czy ma ktoś polecić jakiś fajny i nie drogi hostel w Tbilisi?
ewela1215 22:14 | 14.05.2013
Czesc, Ja ma fajny namiar na hostel BHM w Tibilisi. Hostel znajduje sie na glownej ulicy Rustaveli ave. 14. Miejsce jest naprawde bardzo fajne do dyspozycji jes Wi-Fi, mozna korzystac z pralki. Jak jestes chetny to podaje stronke. www.bhmtravel.blogspot.com powodzenia
Smok-1 08:57 | 15.05.2013
Jakoś nie mogę wyłapać cen w tym hostelu (na tej stronie). Pamiętasz mniej więcej ile kosztował nocleg ?
megania 22:54 | 19.05.2013
Polecam hostel "Why not" - dobra lokalizacja, kawa i herbata do bólu, a rano gwarantowane lekkie śniadanie (w cenie)http://whynothostels.com/tbilisi/index_tb.html
Nie pamiętam ceny, ale oscylowało w granicach 50 zł.
Smok-1 12:51 | 20.05.2013
Nie da się jakoś automatycznie kasować tego całego spamu rezerwacyjno - hotelowego ?
apaszka 22:14 | 18.06.2013
Witam jesli chodzi o tanie noclegi w tbilisi to my spalismy za 15 lari za osobe, w tym wina, czaczy, kawy czy herbaty pod dostatkiem. bardzo blisko do starego miasta, pieszo jakies 15 minut, marszrutka nr126 ok 5 minut. http://www.touristhouses.org/ jedyny minus to nie widac szyldu z drogi, ale jak zapytacie sąsiadow o giorgia to wszyscy beda wiedziec o kogo chodzi :)do tego gospodarz oferuje mnostwo atrakcji, mozna sie z nim spokojnie dogadac po angielsku
Smok-1 10:20 | 21.06.2013
Spaliście w tym hostelu na Potskhverashvili str. 14 ? 15 lari to nie jest jakaś kwota z kosmosu, a jak warunki ?
porzeczka 15:33 | 01.07.2013
Ja wiem, czego nie polecam na dłuższy nocleg. Chociaż doświadczenie jest niezapomniane :P Dzień można się przemęczyć, ale nie jest to miejscówka, w której chciałoby się spędzić więcej czasu. Hostel Romanitik. Cena jest niezwykle konkurencyjna, jak na stolicę, bodajże 10 lari, ale wygląda to tak, jak wielki garaż, podzielony ściankami działowymi na malusieńkie pokoiki, w których między ścianą a łóżkiem jest tak mało miejsca, że nawet plecak się nie mieści. Bez okna. Sufit to kilka desek położonych na krzyż, tak że słyszysz wszystko co dzieje się w pokoju wspólnym/barze. A dzieje się wiele, bo do 3-4 nad ranem trwa impreza, granie na gitarze i śpiewy ;) Wino jest w cenie (mocno chrzczone) Bardzo miła obsługa. Mieści w podziemiu i za każdym razem gdy chce się wejść, trzeba dzwonić, a recepcjonistka otwiera prawie ze pancerne drzwi ;)______________
http://nazywiol.pl
i kilka słów o wrażaniach z Gruzji: http://nazywiol.pl/gruzja-5-powodow-dlaczego-warto-tam-jechac/
Jaca12 11:00 | 02.07.2013
Napewno znajdziesz cos ciekawego na www.planujpodroz.pl zespol wyszuka Ci ciekawych ofert hoteli czy lotow,badz jedno i drugie. Calkowicie za darmo. Polecam
dominkom 21:04 | 19.08.2013
Angielski OK ale nocleg porażka wg czystości, wygód, atmosfery
Smok-1 11:26 | 02.07.2013
GlobAdminie - nie dałoby się jakoś automatycznie usuwać tego całego spamu reklamowego ?
tatiko22 12:38 | 10.07.2013
Kamienica XIX wieku w samym sercu starego Tbilisi, na ulicy Shalva Dadiani 18, tuż obok placu Wolności.Metro / stacja metra "Plac Wolności", opera, teatry, muzea, ogród botaniczny, z balkonu widać Narikala Fortress, knajpy, bary, restauracje oraz kluby nocne.
Jedna sypialnia z podwójnym łóżkiem + 2 duże salony. W jednym salonie znajduję się podwójna rozkładana sofa, w drugim wielki skórzany narożnik gdzie zmieści się piąta osoba. Wyposażone w AGD (telewizory, pralka, lodówka) + szybki Internet / Wi-Fi.
Pościel i ręczniki, Kuchnia wyposażona.
tel do mnie 515 622 225 możecie dzwonić, opowiem wszystko:)
Mambina 09:48 | 21.07.2013
Cześć polecam OLD TOWN HOSTEL jest bardzo blisko starego miasta i tuż obok najlepszej lodziarni w Tibilisi - luca polare :) poznasz po kolejce jaka sie tam ustawia :) Hostele koło Rustavelli są całkiem daleko od centrum :) stanowczo odradzam ART Hostel - jest w piwnicy bez okien i jak ktoś ma wymóg jakiegos tam komfortu to lepiej niech tam nie idzie :) Old Town hostel jest prz leselidze - główna imprezkowa ulica :) i prowadzi do samego starego miasta :) Obsługa pomocna w hostelu i jedna z nielicznych która nie oszukuje ze jes jedna marszrutka dziennie o 7 rano :)
Jumptravel_pl 15:35 | 23.07.2013
Może ktoś już był w tym miejscu i napisze swoją opinię czy warto,jak jest ze standardem? Im więcej informacji tym oczywiście lepiej:) A poza tym odnośnie Gruzji,to piękny kraj,dla niektórych trochę "dziki",ale ludzie są tam bardzo przyjaźni,chętnie pomożemy zorganizować taki wyjazd.
Iwona_91 09:41 | 26.07.2013
Oferty ciekawych wyjazdów w bardzo przystępnej cenie znajdziesz na www.WakacyjnyPirat.pl
grych 15:36 | 17.08.2013
Polecam Hostel Opera, obsługiwany przez Polaków www.operahostel.plŁóżko (piętrowe) w pokoju 6 osobowym z łazienką - 16 lari. Są też mniejsze pokoje i możliwość rozbicia namiotu. Wspólna kuchnia i jadalnia. Klimat turystyczny, warunki bardzo przyzwoite - sprzęty nowe, czysto, standard europejski.
pandaan55 18:51 | 18.08.2013
nierozumiem dlaczego hostel opera polecasz , ze standardem europejskim ma zero wspólnego. Jedna wielka porazka, byłam tam i wyszłam szybciej niż weszłam po zobaczeniu chociazby toalety. Grych nie wprowadzaj ludzi w duzy błąd,!
kumo 15:18 | 21.08.2013
jest hostel prowadzony przez Polaka, kilka stacji metrem od centrum. Dobre warunki ceny od 40-60 lari za dwójkę. Naprawdę jedne z lepszych warunków jakie widziałem na miejscu. Nazywa się Villa Opera.
jamesu 10:10 | 23.08.2013
Green Stairs. 25 lari za pokój. Jeden przystanek metra od centrum.
gajowy_gugała 23:38 | 17.11.2013
Szczerze polecam GUEST HOUSE IRINA https://www.facebook.com/guesthause.irina?fref=ts