Forum dyskusyjne

Holandia

kategoria podróże po ¶wiecie

doł±czył

usunięty/nieznany 14:18 | 25.07.2005

Ja byłam w Holandii tylko przejazdem,w podróży do Francji,ale gdy zatrzymałam się na hmmm...można powiedzieć parkingu było super!Te krowy na ł±ce...Mój kolega mieszka w Holandii,temu to musi być...Ale Holandi± wielce nie jestem zauroczona.

zgłoszone do moderacji

love_Holland doł±czył
23.07.2005

love_Holland 18:55 | 23.07.2005

Witam, ja również jestem zauroczona Holandi± :) Byłam tam od 16 maja przez 2 tygodnie. Zwiedziłam wiele wspaniałych miejsc i poznałam cudownych ludzi. Staram się o przyjęcie na filologię niderlandzk± na Uniwersytet Wrocławski, ale jest ciężko. Najchętniej spakowałam bym walizki i tam wyjechała. W przyszło¶ci marzę o studiowaniu na Universytecie van Amsterdam. Jestem zakochana w tym kraju:))))Pozdrawiam:)

zgłoszone do moderacji

Krzysztof Klymiuk doł±czył
05.01.2005

Krzysztof Klymiuk 18:09 | 07.01.2005

W Holandii byłem po raz pierwszy w roku 1992. Piszę o tym dlatego, że już nigdzie więcej , żaden kraj nie zrobił na mnie takiego wrażenia jak przeurocza Holandia. Od roku 1999 bywam w Holandii 3 – 4 razy do roku. Kocham Holandię i s±dzę , że mentalnie jest to kraina najbliższa Polakom.
Chciałbym się podzielić wrażeniami wybieraj±cym się do Królestwa Niderlandów w formie odpowiedzi na zadane konkretne pytania.
Aby się dobrze czuć w Holandii dobrze jest przeczytać wcze¶niej przewodnik po Holandii [najlepiej wydany przez oficynę „Pascal”], a także polecam ksi±żeczkę Rodneya Bolta pt.”Poradnik ksenofoba – Holendrzy”, wydan± przez oficynę Adamantan, Warszawa (2002 r).
W internecie szczególnie polecam Niderlandzkiego biura ds. Turystyki, gdzie można znaleĽć wiele cennych informacji [http://WWW. Holandia.pl/]
Szukam fanki i fanów Holandii zainteresowanych wymian± cennych informacji i wspólnych eskapad do krainy tulipanów i swobody.
Jestem z wykształcenia finansist±, ale studiowałem także psychologię społeczn± i filozofię. Najbliższy wypad planuję na majowy weekend [30 kwietnia 2005 - ¦więto Narodowe Holandii].

zgłoszone do moderacji

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], ję¶li jeste¶ nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl s± prywatnymi opiniami osób korzystaj±cych z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ć opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z pogl±dami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie w±tpliwo¶ci prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie tre¶ci reklamowych jest zabronione.

Jak dodać w±tek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy w±tek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). S± one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzaj± go wielokrotnie. Ciateczka mog± też stosować współpracuj±cy z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2026 Globtroter.pl