/ / WłOCHY > Narty - apartamenty > Forum, porady, opinie i informacje w Globtroter.pl

Forum dyskusyjne

Narty - apartamenty

kategoria inne

kraj Włochy

nitkaska dołączył
21.05.2011

nitkaska 21:18 | 10.01.2014

Czy ktoś może polecić apartamenty (na 8 osób) wszystko jedno w jakiej miejscowości byle blisko stoku. Oczywiście we Włoszech:)

Danio7 dołączył
24.01.2014

Danio7 11:25 | 27.01.2014

my z rodziną własnie wybieramy się do Włoch - dokładnie do Maso Corto. oferta wyjazdu znaleziona na snowshop.pl - hotel Blu Senales mamy na stoku. okolica wydaje się bardzo przyjazna dla narciarzy, ale przede wszystkim skusiło nas umiejscowienie hotelu i przelot samolotem. nie wiem czy szukacie dokładnie takiej "pakietowej" oferty czy przejazd organizujecie sobie we własnym zakresie.

nitkaska dołączył
21.05.2011

nitkaska 17:21 | 27.01.2014

Dzięki!
To dla mojej przyjaciółki ukochanej te apartamenty, ja przed zimą uciekam do Birmy:)))
Ale ona własnym autkiem śmignie. Już jej przekazałam wiadomość, raz jeszcze dzięki!!!

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl