Forum dyskusyjne
Propozycja wakacyjnej objazdówki po Włoszech
kategoria tanie podróżowanie
kraj Włochy
magda0000 22:58 | 05.01.2015
Witam, jedziemy z chłopakiem w wakacje w okresie 10.07-10.08 do Włoch (termin jest ruchomy, do uzgodnienia ale najlepiej w okresie wakacji).Mieszkamy w okolicach Katowic. Jesteśmy młodą parą 28 lat i szukamy interesujących osób lubiących podróżować tak jak my :) Jesteśmy otwarci na propozycje. Jedziemy dużym Vanem więc można zabrać spory bagaż. W planach mamy zwiedzić jak najwięcej :) Noclegów będziemy szukać na portalach typu www.booking.pl w okazjonalnych cenach. W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt telefoniczny 731066000 lub kontakt e.mailowy magdal86@interia.pl
metka 15:14 | 22.01.2015
Fajny pomysł. Szkoda, że sama nie wpadłam kiedyś na to, żeby podróżować na własną rękę. Aczkolwiek Włochy zwiedziłam z biurem AviaTour Travel i też było dobrze. Pewnie samemu można więcej zobaczyć, bo nie jest się ograniczonym przez inne osoby, ale na wycieczce zorganizowanej nie trzeba się o nic martwić, wszystko jest z góry ustalone i podetknięte pod nos.Chętnie wybrałabym się z wami, ale nie mogę, bo mniej więcej w tym terminie, co wycieczka, będę rodzić.
usunięty/nieznany 23:16 | 22.01.2015
Jak jedziecie autem to polecam stronkę z dużą ilością cennych informacji http://swiatodzaplecza.blog.pl/2013/09/08/kempingi-we-wloszech/ Powodzenia w realizacji fajnych planów :)
Slava_l 21:33 | 25.02.2015
ooo, my też wybieramy się z narzeczonym (a w sierpniu już mężem) do włoch. tylko planujemy nie wiecej jak na 3 tygodnie. Praca na dłużej nie puści :/wstępnie chcieliśmy wynając samochód na taką wycieczkę.
przemo82 23:43 | 08.05.2015
Super sprawa, jednak zaznaczam że pomysł do tanich nie należy.. W lipcu 2012 roku przejechaliśmy Włochy samochodem ( Wenecja, Rzym, Toskania, Liguria, Monako, Cannes, potem, powrót przez Chamonix w Alpach i do Polski).Pamiętam, ile to wszystko kosztowało ale wrażeń nikt nie odbierze :-)
W razie pytań pozostaję do dyspozycji
lech651 07:13 | 11.05.2015
Dobry pomysł na taka objazdówkę .Ja podróżowałem kamperem po Włoszech i Sycylii.Uwaga na drogie paliwo na autostradach. POWODZENIA