/ / SRI LANKA > Kierowca znajacy niemiecki w Koggala i okolicy > Forum, porady, opinie i informacje w Globtroter.pl

Forum dyskusyjne

Kierowca znajacy niemiecki w Koggala i okolicy

kategoria podróżowanie z dziećmi

sophie_n dołączył
15.02.2015

sophie_n 18:38 | 15.02.2015

Za dwa tygodnie wylatujemy na Cejlon z 4 letnim dzieckiem.
Hotel mamy juz zarezerwowany w Koggala , a teraz szukamy kierowcy, ktory zorganizuje nam zwiedzanie ciekwych miejsc( jedno lub dwu dniowych wycieczek ze wzgledu na dziecko) oczywiscie sprawdzonego i godnego polecenia :) a co najwazniesze mowiacego znajacego niemiecki.
Prosze o wszelkie informacje
pozdrawiam
S

Michal100 dołączył
20.01.2011

Michal100 17:46 | 17.02.2015

Hej ja korzystalem z przewodnika z samochodem znajacego niemiecki. Znalazlem go w Negombo ale pewnie da sie z nim dogadac. Bardzo fajny gosc z synem. Jak jestes zainteresowana to daj znać.

sophie_n dołączył
15.02.2015

sophie_n 18:04 | 17.02.2015

Dziekuje za odpowiedz , z Negombo do Kogalla to 170 km wiec nie wiem czy bedzie chetny na taki wypad.
Jesli mozesz podaj emal do niego, zapytam ;)

pozdrawiam

atagaja dołączył
27.02.2012

atagaja 17:31 | 18.02.2015

Jeśli nie macie na razie kierowcy, to spokojnie zorganizujecie to sobie na miejscu. Wystarczy, że zapytasz w hotelu, a na pewno kogoś polecą. Nie chcecie sami spróbować? Podróżowanie po Sri Lance jest naprawdę łatwe :)

Miłego wypoczynku!
www.nitkiwdrodze.pl

sophie_n dołączył
15.02.2015

sophie_n 19:53 | 18.02.2015

Właśnie zastanawiamy się czy sami nie spróbujemy podróżować :)
Bardzo dużo czytałam wiadomości na forum i ogólnie w necie.
Wynika z tego, ze podróżowanie po Sri Lance naprawdę nie sprawia żadnych kłopotów nawet z 4 letnim dzieckiem , dlatego zrobimy sobie trasę zwiedzania ze wszystkimi dojazdami.
Będziemy bardzo blisko Galle skąd możemy pojechać pociągiem trasa widokowa. Szukałam w necie linka gdzie moglibyśmy zarezerwować bilety , ale nie znalazłam (ktoś podał linka , ale on nie działa)
Moze tutaj ktoś podpowie?
pozdrawiam serdecznie

atagaja dołączył
27.02.2012

atagaja 18:00 | 19.02.2015

Bilety na pociąg kupisz spokojnie na stacji kolejowej. Nie musisz rezerwować ich wcześniej :)

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl