Forum dyskusyjne
ZAGINIĘCIE
kategoria inne
kraj Nepal
suave 23:37 | 27.03.2015
Nie chciałem wchodzić w żadne potyczki tylko po prostu Twoja pro¶ba trochę dziwnie zabrzmiała. To już jest nieistotne. Z tego co piszesz to na pewno macie poważny problem, miejmy nadzieję że wszystko skończy się szczę¶liwie. Osobi¶cie nie wiele mogę pomóc ale może rzeczywi¶cie kto¶ przeczyta ten apel i w jaki¶ sposób pomoże. Najważniejsze, że jak piszesz wła¶ciwe służby już działaj±.
zgłoszone do moderacji
wojtek123 23:15 | 27.03.2015
Nie mam ochoty teraz spierać się nad tym jaki jest status tej informacji. Jeżeli sprawi ci to przyjemno¶ć to możemy to nazwać jałmużn±. Wygrałe¶ potyczkę słown±, gratuluję. Dalej jednak będę prosił wszystkich o pomoc. Teren, poza miastem, jest lesisty, więc służby mog± nie dotrzeć w każde miejsce, ale mieszkańcy w okolicy przypadkiem mog± się natkn±ć. Poza tym policja, wojsko i służby działaj±.
zgłoszone do moderacji
suave 22:58 | 27.03.2015
Co to w ogóle ma znaczyć taki "anons" ludzi dobrej woli... wygl±da jakby¶ prosił o jak±¶ jałmużnę. Je¶li zdarzył się taki nieszczę¶liwy wypadek to się zaczyna od natychmiastowego powiadomienia policji, służb ratunkowych itp bo potrzebni s± ludzie wykwalifikowani, ratownicy a nie ludzie dobrej woli, bo też w jaki sposób mieli by oni pomóc???? naprawdę nie wiem???
zgłoszone do moderacji
wojtek123 21:27 | 27.03.2015
Szanowni Państwo,Podczas burzy na jeziorze Phewa Tal w Pokharze (Nepal) w nocy 26/27.03 zaginęła koleżanka Kasia.
Proszę wszystkich ludzi dobrej woli o pomoc w zorganizowaniu poszukiwań.
Z góry serdecznie dziękuję za wszelk± pomoc.
zgłoszone do moderacji
Podobne w±tki inne NEPAL
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], ję¶li jeste¶ nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl s± prywatnymi opiniami osób korzystaj±cych z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ć opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z pogl±dami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie w±tpliwo¶ci prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie tre¶ci reklamowych jest zabronione.