Forum dyskusyjne
Wsparcie projektu podróżniczego
kategoria inne
kraj Albania
BusEkipa 23:10 | 19.05.2015
Od miesięcy przygotowywaliśmy się do tegorocznej podróży, lecz w tym momencie pomyślność naszej wyprawy stoi pod znakiem zapytania. W skrócie w 6 osób wybieramy się busikiem VW T4 na podbój 13 państw, jedziemy na Bałkany. Podróż jest niskobudżetowa, jedziemy na 2 miesiące, a naszym celem jest nakręcenie 40 minutowego dokumentu.Nasz projekt możecie sprawdzić na www.facebook.com/BusEkipa
Każdy z Was może wesprzeć naszą wyprawę! Każda złotówka ma dla nas bardzo duże znaczenie. Przygotowaliśmy mnóstwo fajnych nagród, sprawdzajcie! Z góry dziękujemy! :)
https://polakpotrafi.pl/projekt/busekipa-balkany-2015?utm_source=index
WanderingOwls 23:58 | 19.05.2015
Wygląda ciekawie, powodzenia!Gdzieś tam w planach również mamy wypad na Bałkany, może w przyszłym roku jeśli się uda, będziemy więc na pewno śledzić Waszą wyprawę.
to ja 16:55 | 20.05.2015
A ja taki głupi - podróżuję za swoje.Nawet jak studiowałem to zapier...em w soboty i niedzielę żeby na wyjazdy starczało. Chyba inne czasy - lepiej wyciągać rękę.
WanderingOwls 13:11 | 21.05.2015
@to ja, zajrzales w ogole na strone ich kampanii, czy tylko zakladasz ze chca aby im inni zasponsorowali wycieczke bez wkladu pracy?Jedni smaza frytki w McDonald's, inni tworza kampanie crowdsourcingowe, gdzie trzeba opracowac plan, nagrac wideo, zalozyc i prowadzic bloga oraz profile spolecznosciowe, promowac to wszystko, szukac sponsorow poza kampania, zajac sie przygotowaniem i dystrybucja nagrod za wplaty i bardzo czesto, tak jak widze ze jest w przypadku BusEkipy, przeprowadzic projekt jak nakrecenie filmu.
Pomijam juz fakt (no, tak wlasciwie to nie pomijam) ze oni zbieraja pieniadze na dofinansowanie, a nie sfinansowanie wyjazdu.
Ale wciaz znajda sie tacy, ktorzy to widza jako "wyciaganie reki".