/ / BOśNIA i HARCEGOWINA > Bośnia i Sarajewo motocykle > Forum, porady, opinie i informacje w Globtroter.pl

Forum dyskusyjne

Bośnia i Sarajewo motocykle

kategoria podróże po świecie

martin_kite dołączył
11.12.2013

martin_kite 17:45 | 11.11.2016

Hej,

Kolejna część tripa. Dzisiaj jeżdżę motocyklem po torze bobsjelowym. Czemu nie? Eliza Toyotą, a Marita pierwszy raz na motocyklu. https://www.youtube.com/watch?v=lGk0825PACk&index=3&list=PLUks1nRdMQMNPWJc2QkTpvh0LRA0CWI-g

Wodniak dołączył
29.10.2015

Wodniak 23:58 | 11.11.2016

Fajna wycieczka, video i editing! Ciekawe, jakich kamer używaliście-i jakiego programu video editing?

martin_kite dołączył
11.12.2013

martin_kite 12:10 | 12.11.2016

>Fajna wycieczka, video i editing! Ciekawe, jakich kamer używaliście-i jakiego
>programu video editing?

Dzięki. W sumie mieliśmy coś 6 czy 7 kamer. GoPro Black i Session, DJI OSMO i Inspire, Sony A7SII, Canon 7D i Shaggy jeszcze miał kamerkę, ale nie wiem jaka to była. Edycja w Adobe Premiere, After Effects i Audition do podbicia dźwięku. Ale sprzęt i programy roboty za Ciebie nie zrobią ;)

Wodniak dołączył
29.10.2015

Wodniak 19:56 | 12.11.2016

Dziękuję!

Kiedyś trochę obrabiałem video (Pinnacle, Adobe Premiere), czasochłonny proces, pewnie większość ludzi nie zdaje sobie sprawy, ile wysiłku kryje się za filmem, który się dobrze ogląda.

Życzę następnych wycieczek i ciekawych filmów!

Jacek

martin_kite dołączył
11.12.2013

martin_kite 20:01 | 12.11.2016

Dzięki. Jeszcze będzie jeden filmik z tego tripa. A i kolejne w planie :)

Marcin

aq5 dołączył
15.07.2012

aq5 13:53 | 14.11.2016

nie wiem kto tytułuje te wątki ale z pewnością wiem ,że nie HArcegowina tylko HErcegowina!!!To tak jakby ktoś napisał PElska a nie POlska;)))).Pozdrawiam

martin_kite dołączył
11.12.2013

martin_kite 15:13 | 14.11.2016

>
>nie wiem kto tytułuje te wątki ale z pewnością wiem ,że nie HArcegowina tylko
>HErcegowina!!!To tak jakby ktoś napisał PElska a nie POlska;)))).Pozdrawiam

Ja tego nie ustawiałem. Tylko wybrałem kraj z listy, który był najbliższy nazwie tego, w którym byłem ;)

Sa-Bina dołączył
27.01.2013

Sa-Bina 16:23 | 14.11.2016

Harce i (je)go wina :D
Jestescie odjazdowi :D

martin_kite dołączył
11.12.2013

martin_kite 17:22 | 14.11.2016

hehehe, dzięki :)

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2024 Globtroter.pl