Forum dyskusyjne
Bośnia i Sarajewo motocykle
kategoria podróże po świecie
kraj Bośnia I Harcegowina
martin_kite 17:45 | 11.11.2016
Hej,Kolejna część tripa. Dzisiaj jeżdżę motocyklem po torze bobsjelowym. Czemu nie? Eliza Toyotą, a Marita pierwszy raz na motocyklu. https://www.youtube.com/watch?v=lGk0825PACk&index=3&list=PLUks1nRdMQMNPWJc2QkTpvh0LRA0CWI-g
Wodniak 23:58 | 11.11.2016
Fajna wycieczka, video i editing! Ciekawe, jakich kamer używaliście-i jakiego programu video editing?
martin_kite 12:10 | 12.11.2016
>Fajna wycieczka, video i editing! Ciekawe, jakich kamer używaliście-i jakiego>programu video editing?
Dzięki. W sumie mieliśmy coś 6 czy 7 kamer. GoPro Black i Session, DJI OSMO i Inspire, Sony A7SII, Canon 7D i Shaggy jeszcze miał kamerkę, ale nie wiem jaka to była. Edycja w Adobe Premiere, After Effects i Audition do podbicia dźwięku. Ale sprzęt i programy roboty za Ciebie nie zrobią ;)
Wodniak 19:56 | 12.11.2016
Dziękuję!Kiedyś trochę obrabiałem video (Pinnacle, Adobe Premiere), czasochłonny proces, pewnie większość ludzi nie zdaje sobie sprawy, ile wysiłku kryje się za filmem, który się dobrze ogląda.
Życzę następnych wycieczek i ciekawych filmów!
Jacek
martin_kite 20:01 | 12.11.2016
Dzięki. Jeszcze będzie jeden filmik z tego tripa. A i kolejne w planie :)Marcin
aq5 13:53 | 14.11.2016
nie wiem kto tytułuje te wątki ale z pewnością wiem ,że nie HArcegowina tylko HErcegowina!!!To tak jakby ktoś napisał PElska a nie POlska;)))).Pozdrawiam
martin_kite 15:13 | 14.11.2016
>>nie wiem kto tytułuje te wątki ale z pewnością wiem ,że nie HArcegowina tylko
>HErcegowina!!!To tak jakby ktoś napisał PElska a nie POlska;)))).Pozdrawiam
Ja tego nie ustawiałem. Tylko wybrałem kraj z listy, który był najbliższy nazwie tego, w którym byłem ;)