Forum dyskusyjne
Kajakiem wzdłuż Czarnogóry
kategoria inne
kraj CzarnogÓra
Krzysztof1956 17:06 | 25.03.2018
Na przełomie maja i czerwca zamierzam wypłynąć z Ulcinja do Budvy i z powrotem - w zależności od "zapasu czasowego" może popłynę też na Bokę Kotorską...czy ktoś z Was ma doświadczenie na tej trasie?
rzdrozny 11:48 | 10.04.2018
O pływaniu kajakiem w Czarnogórze za wiele nie powiem. Spływałem wieloma rzekami w Polsce - fajna sprawa. Ale mnie tym zaciekawiłeś:) Wiem jedno - Boka robi niesamowite wrażenie, tym bardziej pewnie z kajaka. Na Twoim miejscu zrobiłbym wszystko, aby tam popływać.Jak chcesz poczytać o Czarnogórze i zobaczyć parę zdjęć, polecam blog:
https://jadziemlecim.wordpress.com/2018/04/03/czarnogora-wakacyjnie/
Krzysztof1956 17:12 | 26.04.2018
W Czarnogórze byłem pobytowo (Budva) z "Oskarem", zaliczyłem też wycieczki (statkiem po Boce Kotorskiej ) oraz autokarowa do Monastyru (nazwy teraz nie pamiętam)...spodobał mi się ten kraj i pomyślałem aby wrócić tam ale trochę inaczej...mam nadzieję, że logistyka (przejazd autokarowy z "Oskarem") nie zawiedzie i 29 maja wyjadę do Ulcinja z kajakiem i całym, sprzętem biwakowym...
Crnogorka 21:23 | 06.05.2018
Apartamenty w Czarnogóra Petrovac. Petrovac to mała miejsce idealne dla relaksu i przyjemności, istnieją dwa duże piaszczysta plaża. Apartamenty znajdują się 300 m od morza, posiada TV Klimatyzacja, kuchnia, Wi-Fi, bezpłatny parking. e-mail jmedigovicsavic@gmail.com https://www.facebook.com/apartmanistupovi.petrovacnamoru