Forum dyskusyjne
Pociąg Belgrad- Bar
kategoria inne
kraj CzarnogÓra
Gabriela777 11:02 | 28.06.2019
Witam:) planujemy podróż do Czarnogóry. Mamy zamiar wyjechać z poł-wsch. Polski, jednak trochę wystraszyła nas opinia o drodze przez Bośnię i kanion Pivy. Szukając alternatywy, natrafiłam na informację o pociągu Belgrad- Bar, którym można przetransportować również swój samochód. Czy ktoś z Was korzystał z tej opcji? Czy istnieje możliwość wcześniejszej rezerwacji miejsca? Jaki jest koszt, bezpieczeństwo itp? Będę wdzięczna za każdą pomoc i informację :)
AnnaSara 21:18 | 15.07.2019
Witam.Czy szuka Pani jeszcze informacji o pociagu Bar Belgrad?
Wydaje mi sie ze w tym roku juz go wycofali. My bylismy w roku.
Prosze sie upewnic ze on nadal kursuje.
pozdrawiam
Gabriela777 22:08 | 15.07.2019
Dziękuję za odpowiedź . Udało mi się wyszukać połączenie, jednak ze względu na wielkość naszego samochodu nie możemy skorzystać z tej opcji. Szkoda, bo pomysł fantastyczny! Pozdrawiam :)
semaforek 23:45 | 15.07.2019
Rozkład jazdy pociąg Belgrad-Bar można znaleźć tu: http://www.srbvoz.rs/redvoznje.html
AnnaSara 06:16 | 16.07.2019
My w ub. roku jechalismy do Albanii i skorzystalismyz opcji pociagu. Przygoda niesamowita bo widoki
zapierajace dech. Ograniczenia co do auta wkurzajace
bo znajomi musieli zrezygnowac z podrozy wygodnym
Mercedesem i pojechali Skoda.
No ale... pozdrawiam i milego pobytu w Czarnogorze.