Forum dyskusyjne
Swietny kierowca
kategoria polecam
kraj Sri Lanka
Michal G 23:50 | 10.04.2018
Mielismy przyjemnosc zwiedzac piekna Sri Lanke przez 2 tygodnie na przelomie lutego i marca 2018 z Siro. Pod kazdym wzgedem serwis byl na najwyzszym poziomie. Najwazniejsze, bezpieczenstwo! Bylismy 5 osobowa rodzina z duza iloscia bagazy i wozkiem dzieciecym. Samochod czysty, klimatyzowane prawie nowy. Serdecznie polecamy Siroshana
lila23 20:37 | 15.04.2018
Czy mogę prosić o maila do niego. Nie chciałabym dzwonić, a tylko telefon znalazłam.Dzięki
Michal G 23:48 | 15.04.2018
WitamOczywiscie
siroshan77@gmail.com
Polecam rowniez kontakt na watts up`ie
Zawsze szybko odpisuje
Pozdrawiam
lila23 13:42 | 17.04.2018
Dziękuję. Za dowiezienie nas z Kandy do Triconomalee 2 osoby zaproponował 100 $. Nie wiem czy to dobra cena?
Lolanthe 23:33 | 15.05.2018
Autobusami dojedziesz za ... 20 zł.
Lolanthe 22:45 | 10.06.2018
Zaczynam się zastanawiać czy to czasami jest kampania PR tego kierowcy?.
Tam są tylko świetni kierowcy. Tam wszyscy kierowcy są świetni.
Lolanthe 22:51 | 10.06.2018
Bardzo dużo pieniędzy zażądał.U nich cenę to trzeba dzielić na 3 lub nawet 4.
Tam trzeba się targować.
Mają w tych swoich główkach przeświadczenie, że jesteśmy frajerami i przekraczają wszelkie granice.
paweł.p 01:00 | 11.06.2018
To słuszne podejrzenia, moim zdaniem graniczące z pewnością, iż jest to kolejna reklama. Zresztą jak przytłaczająca ilość pozostałych wątków zakładanych hurtowo na tym forum, bez żadnej kontroli. Najzabawniejsze są watki składające się wyłącznie z kryptoreklam.