Forum dyskusyjne
objazdówka
kategoria podróże po świecie
kraj Czechy
paolo11111 23:51 | 24.07.2018
Cześć, jestem laikiem jeśli chodzi o organizację podróży, więc zwracam się do Was z prośbą o ogarnięcie planu.Chciałbym, żeby było to w formie objazdowej. Plan jest taki, żeby pojechać gdzieś na południe Czech tam coś zobaczyć, spędzić noc w hotelu i jechać na północ w kierunki Polski, ale robiąc całodniowy postój w jakimś mieście. W tym mieście spędzić też noc i następnego dnia też zwiedzić kolejne miejsce/miasto. Zależy mi, żeby było to w formie rano/południe zwiedzanie, a wieczorem jakaś restauracja (chodzi raczej o romantyczny nastrój), może być również hotel. Dodam, dla jeszcze większego zamieszania chodzi o parę dwudziestolatków, podróż samochodem i chciałbym żeby zapamiętała ten wypad na długo. Jeśli, plan nie jest realny również będę wdzięczy za "konfrontację z rzeczywistością" mojego pomysłu.
P.S
Byłbym zapomniał, chodzi o wypad na 3 dni, początek/połowa września.
paolo11111 23:53 | 24.07.2018
chodzi oczywiście o doradzenie gdzie się udać i co zobaczyć, żeby "coś" było konkretnym miejscem :)
Yakin 12:09 | 25.07.2018
>chodzi oczywiście o doradzenie gdzie się udać i co zobaczyć, żeby "coś" było>konkretnym miejscem :)
Na trzy dni, to pojedźcie po prostu do Pragi. Atrakcji ci nie zabraknie, romantyczności również, a nie będziecie tracić czasu na przejazdy.