Forum dyskusyjne
10-21 stycznia - Kostaryka Nikaragua
kategoria podróże po ¶wiecie
kraj Kostaryka
[konto usunięte] 00:23 | 30.12.2015
Jak była¶ w Meksyku, Gwatemali i Belize to nie powinno być problemu. Kostaryka to najbezpieczniejszy kraj w regionie, Nikaragua też nie jest zła. Wystarcz± zwykłe ¶rodki ostrożno¶ci.Pozdrawiam.
zgłoszone do moderacji
Ha¶ka 10:46 | 29.12.2015
A może chociaż kto¶ był i jest w stanie powiedzieć, na ile bezpieczne jest, żeby dziewczyna sama podróżowała w tych krajach?Podróżowałam wcze¶niej sama w Azji, w Ameryce ¦r tez już byłam(Meksyk, Gwatemala, Belize), tylko ze znajomymi, nie sama.
Ha¶ka 23:31 | 28.12.2015
Czy kto¶ planuje podróże w tamtym rejonie w tym okresie?Rozważam samodzieln± podróż, ale słyszałam różne opinie nt. bezpieczeństwa więc wolałabym podróżować w grupie.
Podobne w±tki podróże po ¶wiecie KOSTARYKA
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], ję¶li jeste¶ nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl s± prywatnymi opiniami osób korzystaj±cych z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ć opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z pogl±dami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie w±tpliwo¶ci prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie tre¶ci reklamowych jest zabronione.