Forum dyskusyjne
NAJTANIEJ DO HONG KONGU
kategoria podróże po świecie
kraj Hong Kong
gorgior 22:58 | 21.02.2010
WYBIERAM SIĘ Z ŻONĄ W SIERPNIU DO HONG KONGU I SZUKAM NAJTAŃSZEGO BILETU. Z TEGO SIĘ ORIENTOWAŁEM NAJTANIEJ MAJĄ IZRAELSKIE LINIE LOTNICZE ORAZ RUSKI PRZEZ MOSKWĘ. MA KTOŚ JAKIEŚ DOŚWIADCZENIE Z TYMI LINIAMI? PROSZĘ O JAKĄŚ PORADĘ.POZDRAWIAM GORGIOR
Sklep.Badura 12:23 | 23.02.2010
Najtaniej to znaczy ile?? Lecicie na wycieczke z biurem podrózy czy na własną ręke?? Odległośc jest dosyc spora,wiec i cen biletów mozna spodziewac się wysokich.
_Marek_ 12:43 | 23.02.2010
Te, Badura, jak masz tak komentować, to nie komentuj w ogóle. Nie wiesz za ile lecieć żeby nie przepłacić, to daruj sobie bezsensowne komentarze.
jacektarzan 21:21 | 03.03.2010
Hej,ja latalem i lecę znów w kwietniu,napisz na trekteam@vp.pl,wszystko wyjaśnię...Pozdrawiam,Jacek
gorgior 16:01 | 23.02.2010
Juz mam bilety. Njataniej jest Izrealskim liniami lotniczymi przez Tel Aviv. Cena od osoby w obie strony to 1740 zł.
syriusz 23:07 | 14.03.2010
witam. czyżby na targi do kantonu. ja rowniez sie wybieram w kwietniu... mam pytanie jak najlepiej dostac sie do guangzhou
Yanas 19:08 | 23.02.2010
Aeroflot jest za 1700 w sierpniu,a to lepsze linie niz EL AL.
gorgior 22:06 | 01.03.2010
Kolega z biura podróży powiedział, że Aeroflot lepszy od AL AL więc wybrałem ruskich. Jak wróce al lecę w sierpniu to napiszę jak było. Pozdrawiam
[konto usuniete] 18:57 | 15.03.2010
3 miesiace temu lecialem qatar airways bilet return z londynu do hong kong220£ na polskie jakies 980 zl szukaj przez arabowo duzo taniej niz nawet israel czy ruski gulf emirats pacyfic powodzenia