Forum dyskusyjne
poszukujemy starszej młodzieży młodej duche
kategoria inne
kraj Polska
Aktivita 17:43 | 19.05.2010
Witam starszą młodzież, młodą duchem! :lol: mam 55lat i duży staż rowerowy. Od 15 lat wszystkie urlopy spędzaliśmy uprawiając aktywna turystykę rowerową. Kiedyś były to objazdówki z namiotami i całym osprzętem na rowerze. Dziś mój mąż lansuje hasło "miłość w pewnym wieku wymaga komfortu..." i dlatego nasze wyjazdy przybrały charakter bardziej stacjonarny. Jedno miejsce noclegowe (głównie dobra agroturystyka) i codzienne wycieczki po okolicy. Bez szaleństw, nie chcemy przekraczać 40 km dziennie. Takie zwykłe ale miłe wspólne włóczenie się po okolicy. Poszukujemy innych małżeństw zakochanych w rowerach i wyprawach rowerowych. Ludzi otwartych na ruch, którzy chętnie wyskoczą na weekend, na dłuższy wyjazd za granicę albo powłóczą się po okolicach Warszawy.
dominkom 11:13 | 27.05.2010
A w jakiej części Warszawy mieszkacie. My się też rowerowo ruszamy po zachodniej części Warszawy
bynio 13:18 | 27.05.2010
Dobrym miejscem do jazdy rowerem są tereny Puszczy Bolimowskiej. Mieszkam w Skierniewicach i jeżdżę tam prawie codziennie. Można obejrzeć Pałac Radziwiłłów w Nieborowie i Park w Arkadii. Można też zorganizować sobie spływ kajakiem po rzece Rawce. Są oczywiście wyznaczone trasy rowerowe po terenie Puszczy. Myślę, że jako miejsce położone niedaleko Warszawy jest warte zainteresowania.Zbyszek
Aktivita 22:29 | 27.05.2010
Witaj Małgorzato, obejrzałam Wasze zdjęcia w Picasie, Imponujące! Zwiedziliście chyba pół świata .... już was lubię! Mieszkamy na Targówku (za chwilę na Białołęce) czyli wschodnia część Warszawy. Jesteśmy mobilni i dojazd na druga stronę Wisły czy na weekend poza stolice to nie problem! Chętnie z Wami pobuszujemy .... ale najwcześniej za 2-3 tygodnie dlatego, iż, ponieważ od 30.05 mamy zaplanowany wyjazd.
Aktivita 22:33 | 27.05.2010
Witaj Zbyszku, czy chcesz dołączyć do naszej trupy?
dominkom 09:21 | 28.05.2010
Cieszę się bardzo i może zbierz esię klubik rowerowy globtroterek
bynio 10:56 | 28.05.2010
Nie mam jakiś wielkich zagranicznych lub polskich doświadczeń rowerowych, poza wyjazdem na Słowację w region Doliny Demanowskiej koło Liptowskiego Mikulasza na kilka dni, ale faktem jest, że praktycznie codziennie jeżdżę 30-50 km w ramach niezbędnego wysiłku fizycznego po pracy przy komputerze (wczoraj również). Bardzo chętnie dołączę do Waszej grupy.Pozdrawiam wszystkich Zbyszek
Aktivita 11:55 | 28.05.2010
Super. przez najbliższe 2 tygodnie będę śledziła wpisy, może ktoś do nas dołączy i zorganizujemy sobie pierwszy weekendzik?A może już ustalimy termin? Zarezewrujmy sobie np. 19 lub 20 czerwca?
Ważne żeby zrobić to z wyprzedzeniem..... jest nas już piętka ....