Forum dyskusyjne
noclegi w zakopanem
kategoria inne
kraj Polska
roseau 21:26 | 03.04.2011
Hey, za jakiś czas wybieram się do Zakopanego. Chciałabym się dowiedzieć czy macie może jakieś fajne sprawdzone noclegi (niedaleko pkp), i niedrogie oczywiście :)Pozdrawiam, roseau
roseau 15:58 | 04.04.2011
A czy byłbyś w stanie coś więcej napisać?? Jakieś konkrety? :)
m i f 22:22 | 22.11.2013
Podam nr telefonu 601413440.Miejsce kapitalne, nie słychać Krupówek;), można się dobrze wyspać przed długim wędrowaniem,można zostawić auto, gdy chce się spać w schronisku.
Wikka 16:54 | 15.05.2014
Jeździmy już 3 lata z rzędu do Zakopanego i nocujemy w domku góralskim. To najlepsza rekomendacja :D Tutaj jest ich strona, można zobaczyć jak to wszystko wygląda: http://domkipodreglami.pl/ i gdzie dokładnie się znajduje.
eliskaa 13:13 | 19.04.2011
Hej!My z Zakopanego prowadzimy wynajem pokoi. Zapraszamy. Willa Wacława ul. Zamoyskiego 11b samo centrum Zakopanego
Więcej informacji za zdjęciami znajdziesz na portalu "OtoWakacje".
Pozd
kurczak637 08:26 | 09.05.2011
chata u geologa w kościelisku, kawałek od zakopanego ale mogą Cię odebrać z Zakopanego po uprzednim powiadomieniu.pozdrawiam
nhstreet 10:10 | 05.08.2011
Proponuję poszukać w Kościelisku, tam moim zdaniem jest spokojniej, mniej tłumów i obcokrajowców. Polecam stronkę ideatur.pl, tam można znaleźć nocleg, duża baza, oprócz tego przegląd bazy gastronomicznej w pobliżu, lokali gdzie można iść na imprezę i atrakcje turystyczne.
czesiu 06:24 | 30.01.2012
W Zakopanem, nocleg sam Cie znajdzie.
sterkes 10:56 | 01.02.2012
Polecam nocleg w nowoczesnym apartamencie z kominkiem - Apartament na Olczy - www.apart4u.plKomfort i dobra cena!
Czarodziejki_com_pl 13:38 | 24.05.2012
Pamiętajmy,że liczy się takze cena za taki apartament wiec każdy na pewno chciałby nocleg jak najtaniej. Z doświadczenia wiem,że w centrum jest zdecydowanie drożej.
Mila165 14:56 | 29.08.2012
Mogę polecić Energetyk hostel w Kuźnicach, co prawda nie możesz dojechać tam samochodem, bo hostel jest na terenie TPN, ale jak wcześniej zadzwonisz to kierowca przyjedzie po Ciebie na parking lub na dworzec. Ogólnie bardzo fajne miejsce, czyściutkie pokoje, łazienki, kuchnie, miła obsługa, no i przede wszystkim to super baza wypadowa na górskie wędrówki.
[konto usuniete] 17:37 | 31.08.2012
Tak, ale cena adekwatna do standardu. No i warto zwracać uwagę na dodatkowe koszty jakie ew. właściciel może doliczyć dlatego zalecamy jednak ( jak już) sporządzić odpowiednią umowę.
Teja 15:41 | 31.08.2012
Sporo noclegów w Zakopanem znajdziesz też na http://www.poltrip.pl/szukaj/?query=Zakopane®ion=&category=&no_term=on&online=on&question=onA tak w ogóle na dworcu PKP i PKS stoją osoby, które oferują noclegi:)
hihi77 10:32 | 07.01.2013
czesc, ja zazwyczaj najpeirw przeglądam internet w poszukiwaniu ofert , bo to najprostsze i najszybsze rozwiązanie, w listopadzie szukalam kwater na sylwestra i znalazłam je na tej stronie www.e-wczasy.pl/noclegi,zakopane myslę, że i Ty znajdziesz coś dla siebie, bo to naprawdę szeroka oferta :) pozdrawiam
piotr1212 12:53 | 14.09.2013
Ciekawą alternatywą dla noclegów w hotelach, czy pensjonatach są apartamenty, których w Zakopanem jest ogromna ilość
m i f 00:13 | 23.11.2013
m i f
m i f
Podam nr telefonu 601413440.Miejsce kapitalne, nie słychać Krupówek;), można się dobrze wyspać przed długim wędrowaniem,można zostawić auto, gdy chce się spać w schronisku.
[konto usuniete] 13:02 | 30.11.2013
Oczywiście, że tak:) Ja upodobałem sobie ten pensjonat http://nocowo.pl/nocleg/18001,zakopane,u,daniela.html własnie dlatego, że w miarę tani no i ma fajny góralski klimacik :)
trulka 13:05 | 26.06.2014
ja polecam Willę Helena:http://www.eurobon.pl/deal/2041/tanie-pokoje-zakopane-willa-helena-kolo-krupowek/ akurat teraz mają ofertę na eurobonie i wychodzi połowę taniej :)
PIOTR72 20:43 | 20.08.2014
JA BYM JECHAŁ W CIEMNO, NAGANIACZY TAM NIE BRAKUJE,,NAWET W SYLWESTRA....
fours 12:34 | 25.03.2015
jak byłem w Zakopanem to nie mieszkaliśmy typowo w centrum tylko w Cyrhli, niedaleko, bardzo fajna miejscowość, sporo domów do wynajęcia i tanio:)
Magda Kajzer 10:55 | 08.10.2015
Zgdadzm się Murzasichle jest urocze. I tańsze niż Zakopane. Moim zdaniem, jedno z lepszych miejsc w Tatrach.
roksix 13:41 | 21.10.2015
Polecany nocleg, to z tego co słyszałam od znajomych w Zakopanem nie brakuje. Jest tam bardzo dużo ekskluzywnych miejscówek. Przykładem może być ta http://www.superapartamentzakopane.pl. Znajomi mi bardzo zachwalali ten apartament z widokiem u podnóża Giewontu.
eveltom 18:15 | 09.03.2016
Polecam drewniane domki zaraz obok górnego zjazdu z Szymoszkowej. Wspaniała okolica i jest tam bardzo romantycznie ;)
[fb] Klaudia Bienias 12:13 | 11.05.2016
W niezłych cenach apartament można wynająć w Ceprowni. Standard mają bardzo fajny, wszystko jest nowe, zadbane, udekorowana i zaaranżowane z pomysłem. Podobała mi się zwłaszcza sala kominkowa – bardzo klimatyczna. Dokładne zdjęcia budynku i konkretnych pokoi są na ich portalu - www.ceprownia.com/noclegi-zakopane-krupowki.