Forum dyskusyjne
szukam noclegu w stolicy
kategoria inne
kraj Polska
pan wladek z magazynu 13:25 | 29.02.2012
Witam , 10 maja 2012 roku wybieramy się na koncert zespołu Metalica na warszawskim Bemowie i szukamy taniego noclegu w stolicy z 10 na 11 maja ponieważ jesteśmy ze śląska i warto się przekimać przed drogą powrotną. Jesteśmy parą w wieku 23 lat. Pozdrawiam!kukitoja@o2.pl lub 692013478
Czarodziejki_com_pl 13:38 | 25.04.2012
Warto szukać noclegu w hostelach studenckich poza centrum,gdzie macie o wiele taniej. Cena zależy głównie od ilości nocy oraz komfortu,ale w granicach 100zł od osoby powinniście się zmieścić.
el_gato 22:16 | 28.04.2012
A ja 2 lata temu po Sonisphere po prostu pojechałem 100km od Warszawy i tam przenocowałem za 80zl w jedynce :-) myślę że jeżeli jedziecie samochodem to jest to dobra opcja, wcześniej upatrzyłem sobie motel
tambywalcowa 16:16 | 29.04.2012
A dawaliście ogłoszenie na gumtree albo przez portale społecznościowe? Pocztą pantoflową najlepiej się info rozchodzą.
inzynier 12:10 | 30.04.2012
zawsze pozostaje couch surfing (jednak nigdy nie testowalem w polsce, tylko na zachodzie europy i azji) lub hostele w dormie od 35zl za osobe o ile dobrze pamietam. Rzuccie okiem na www.hostelworld.com na pewno cos znajdziecie przy sortowaniu po cenie.
Czarodziejki_com_pl 13:43 | 24.05.2012
Zależy czy mówimy o hostelach w centrum- tam nie zobaczysz ceny 35zł,to nie jest realne.. No chyba że na obrzeżach miasta,wtedy jak najbardziej tak.
adamzag81 09:27 | 20.01.2014
Na takie okazje polecam Noclegi Okęcie przy alei krakowskiej. Świetne warunki, a mają pokoje wieloosobowe, które wychodzą taniutko, jeśli przyjedziesz ze znajomymi.