Forum dyskusyjne
noclegi w górach i nad morzem
kategoria inne
kraj Polska
agawa32 22:41 | 10.11.2012
Gdzie szukacie sprawdzonych noclegów w górach i nad morzem?Ja ostatnio zamawiałam ze strony www.e-wczasy.pl. Fajna, przejrzysta strona, duża baza noclegów, zdjęcia. Polecam!
TheOneHostel_pl 10:29 | 07.12.2012
Ja bardzo często korzystam z wyszukiwarki i portalów noclegowych,gdzie masz w zasadzie największy wybór. Można też od razu poczytać opinie na temat danego pensjonatu czy hotelu.
[konto usuniete] 19:10 | 19.12.2012
Ja najczęściej korzystam własnie z wyszukiwarki. Gdy juz coś znajdę wtedy szukam opinii i ocen danego miejsca.
[konto usuniete] 11:16 | 22.01.2013
polecamy skorzystanie z naszej bazy ofert na www.edom.plMożecie wyszukiwać po krajach, regionach, wybrać - dom czy apartament, a także co ma się znaleźć w jego wyposażeniu. Wyszukiwarka uwzględnia także ilość osób oraz czy np. możecie zabrać swojego pupila
toms1 00:16 | 08.04.2013
Beskid Żywiecki to jeszcze nie zadeptane przez turystów miejsce, Wypoczynek w tym urokliwym zakątku Polski polecam wszystkim tym którzy są spragnieni spokoju i tym wszyskim którzy chcą podziwiać malownicze krajobrazy górskieZachęcam do odwiedzenia miejscowości Zwardoń miejscowość turystyczna przy samej granicy ze Słowacją z bardzo dobrą komunikacją kolejową i z nowo powstałą drogą któa prowadzi na Słowację. W miejscowości znajdują się pensjonaty kwatery pywatne i jedno z nich mogę polecić [url=http://noclegi-relax.beskidy.pl]góry noclegi[/url]
Zachęcam do odwiedzenia Beskidów i całkowicie zgadzam się z przedmówcą
Kasia92 07:59 | 08.04.2013
Ja zwykle szukam po forach opinii osób, które często podróżują, ale czasami wchodzę na www.noclegowo.pl, też całkiem spoko:)