Forum dyskusyjne
Safari w Tanzanii
kategoria tanie podróżowanie
kraj Tanzania
guosia 10:59 | 09.02.2014
Witam,Jesteśmy parą, która szuka chętnych osób na safarii w Tanzanii (miejsce do ustalenia). Termin wyjazdu od 31 maja do 11 czerwca. Może jest ktoś kto jedzie w podobnym terminie (my lecimy z Warszawy do Dar) i ma ochotę dołączyć do ekipy na safarii, żeby zmniejszyć koszty.
Mamy namiary na zaufanego przewodnika, który w atrkacyjnej cenie i naprawdę dobrze organizuje safarii.
Kto chętny?
pioseq 18:33 | 21.10.2016
czy możesz mi podac namiary na tego przewodnika i cos opowiedziec o samej wyprawie??
inka_ka 22:08 | 11.07.2017
Hej, to i ja chętnie dowiem się czegoś o tym przewodniku :)
nitkaska 10:13 | 12.07.2017
ja mam świetnego z Arushy. Gość wyjątkowo solidy i cenowo ok. Byliśmy zawsze przed innymi autami przy zwierzętach, pola namiotowe praktycznie dla nas; zawsze zjeżdżaliśmy w bok od tych głównych, obleganych przez turystów na mniejsze, które były całkiem do naszej dyspozycji. A w samej Arushy hostel Amaniego też super. Polecam :)Tu namiar do niego na fb:
https://www.facebook.com/amani.charles.39
strato-sfera 12:43 | 12.07.2017
a jaki jest koszt safari?
nitkaska 20:46 | 12.07.2017
zależy od parku, ilości dni, standardu, rodzaju noclegów (namioty na polu, namioty na autach, lodge). Nasza podróż i kilka safari do różnych parków wraz z cenami opisana jest tu:http://takemytrip.pl/plan-podrozy-4-tanzania-afryka