Forum dyskusyjne
Bungalowy na Zanzibarze
kategoria tanie podróżowanie
kraj Tanzania
levy 09:04 | 24.08.2014
Hej Ola,poszukuje dokładnie tego samego na Zanzibarze co ty, z tym ze ja mam zamiar się po wyspie przemieszczać, może znalazlas jeszcze jakies ciekawe miejscówki ??, np. co do delfinow??. będę wdzięczny za info
zgłoszone do moderacji
Remek&Monika 14:16 | 03.07.2014
Cze¶ć,ja polecam bardzo Paje - rajska plaża, bez raf, z palmami, przy małej wioseczce, s± tam lokalne knajpki z pysznymi owocami morza. Widziałam, że na samej plaży były bungalowy.
Je¶li chodzi o miejsce "na końcu ¶wiata", to ¶wiwetny jest Ras Michami - hotel na cyplu, wspaniały, z prywatn± plaż±, oddalony od wszystkiego, ale plaża niestety z raf± koralow±, więc trudno wej¶ć do oceanu.
pozdrawiam
zgłoszone do moderacji
Ola*** 12:52 | 03.07.2014
Szukam jakichs urokliwych bungalowow na Zanzibarze - na plazy, najlepiej "na koncu swiata" zeby odpoczac i oderwac mysli.... Z mozliwoscia zorganizowania nurkowania, plywania z delfinami, jakas resturacja/jknajpka niedaleko, zeby mozna bylo cos zjesc i wypic.Moze ktos polecic?
dzieki
ola
zgłoszone do moderacji
Podobne w±tki tanie podróżowanie TANZANIA
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], ję¶li jeste¶ nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl s± prywatnymi opiniami osób korzystaj±cych z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ć opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z pogl±dami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie w±tpliwo¶ci prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie tre¶ci reklamowych jest zabronione.