/ / TANZANIA > Bungalowy na Zanzibarze > Forum, porady, opinie i informacje w Globtroter.pl

Forum dyskusyjne

Bungalowy na Zanzibarze

kategoria tanie podróżowanie

Ola*** dołączył
09.04.2013

Ola*** 12:52 | 03.07.2014

Szukam jakichs urokliwych bungalowow na Zanzibarze - na plazy, najlepiej "na koncu swiata" zeby odpoczac i oderwac mysli.... Z mozliwoscia zorganizowania nurkowania, plywania z delfinami, jakas resturacja/jknajpka niedaleko, zeby mozna bylo cos zjesc i wypic.
Moze ktos polecic?

dzieki
ola

Remek&Monika dołączył
21.02.2013

Remek&Monika 14:16 | 03.07.2014

Cześć,
ja polecam bardzo Paje - rajska plaża, bez raf, z palmami, przy małej wioseczce, są tam lokalne knajpki z pysznymi owocami morza. Widziałam, że na samej plaży były bungalowy.
Jeśli chodzi o miejsce "na końcu świata", to świwetny jest Ras Michami - hotel na cyplu, wspaniały, z prywatną plażą, oddalony od wszystkiego, ale plaża niestety z rafą koralową, więc trudno wejść do oceanu.
pozdrawiam

levy dołączył
04.08.2009

levy 09:04 | 24.08.2014

Hej Ola,
poszukuje dokładnie tego samego na Zanzibarze co ty, z tym ze ja mam zamiar się po wyspie przemieszczać, może znalazlas jeszcze jakies ciekawe miejscówki ??, np. co do delfinow??. będę wdzięczny za info

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl