Forum dyskusyjne

Podróż po 01 05

kategoria podróże po ¶wiecie

kraj Senegal

Piotr-Krk doł±czył
16.01.2013

Piotr-Krk 14:47 | 12.08.2016

>Hej,
>byłem w Senegalu, dokładnie 16 maja 2015 l±dowałem w Dakarze.
>Wiza nie była wymagana.
>Zwykła kontrola paszportowa, zdjęcie odcisków palców.3-4 minuty.
>Żadnych komplikacji.

Dobrze słyszeć.
Mam pytanko o Twoj± trasę po Senegalu (w poł±czeniu z Gambi±?) - co Twoim zdaniem warto odwiedzić?

Jak wygl±da kwestia noclegów? Ja się przyzwyczaiłem szukać tanich hos)teli na miejscu - da się? W Dakarze? W mniejszych miejscowo¶ciach?

zgłoszone do moderacji

Tomek doł±czył
27.04.2016

Tomek 19:14 | 27.04.2016

Hej,
byłem w Senegalu, dokładnie 16 maja 2015 l±dowałem w Dakarze.
Wiza nie była wymagana.
Zwykła kontrola paszportowa, zdjęcie odcisków palców.3-4 minuty.
Żadnych komplikacji.

zgłoszone do moderacji

AGNowaczek doł±czył
21.05.2015

AGNowaczek 14:41 | 08.06.2015

Hej,

mam pytanie odno¶nie podróży do Senegalu. Czy kto¶ już był po 01.05 tego roku, bo ponoć już nie ma wiz. Czy mieli¶cie jakie¶ problemy??

zgłoszone do moderacji

Strefa Globtrotera

Bezpieczne logowanie na czas sesji

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], ję¶li jeste¶ nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl s± prywatnymi opiniami osób korzystaj±cych z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ć opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z pogl±dami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie w±tpliwo¶ci prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie tre¶ci reklamowych jest zabronione.

Jak dodać w±tek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy w±tek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). S± one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzaj± go wielokrotnie. Ciateczka mog± też stosować współpracuj±cy z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2026 Globtroter.pl