Forum dyskusyjne
AZORY
kategoria tanie podróżowanie
kraj Portugalia
makarama 13:44 | 22.01.2016
Witam wszystkich.Moje pytanie dotyczy portugalskich wysp - Azory. Czy ktoś może wie, kto w Polsce (Biuro podróży czy może jacyś przewoźnicy lub ludzie prywatnie) organizuje wyprawę właśnie na Azory. Szczególnie interesowały by mnie wersje bardziej "budżetowe" ale i za wszelkie informację będę wdzięczny. Pozdrawiam. Radek S.
Antoni 20:40 | 22.01.2016
Cześć,możesz spróbować szukać lotów na Azory, jak i zadać takie pytanie na: http://www.fly4free.pl/
Pozdrawiam
bea77 15:47 | 26.01.2016
CzescByłam w zeszłym roku na Azorach na wlasna reke - na wyspie Sao Miguel , wiele przydatnych info znajdziesz na moim blogu www.wnieznaneblog.wordpress.com . Uwazam ze lepiej zorganizować na wlasna reke , ja wprawdzie leciałam TAPEM , ale sa tansze opcje ,można polaczyc wylot Ryananir Warszawa-Lizbona a potem Lizbona-Ponta Delgada i może wyjść naprawdę tanio , polecam jednak wziąć nocleg w Lizbonie by nie brac lotow zbyt na styk.
Wewn wysp komunikacja albo morska albo liniami SATA
Pozdrawiam
bea
bea77 15:50 | 26.01.2016
jeszcze także jest opcja połaczenie lotu przez Londyn , Ryanair ma tez loty z Londynu do Ponta Delgada( stolica Azorow)jeśli mogę w czyms jeszcze pomoc , pisz na priv
kudik 18:09 | 27.01.2016
Jeśli chcesz budżetowo to po co Ci ludzie, firmy czy biura podróży do organizacji ?;-) Samemu komputerek i do dzieła - w przypadku Azorów będzie zazwyczaj i taniej i frajda większa.Dolot zazwyczaj najtaniej przez Portugalię wychodził - można dolecieć easy jetem z Berlina (jeśli jesteś z zachodniej Polski) i dalej Sata i o ile pamiętam latał też Ryan lub easy jet - sprawdź na skyskanner.
Zdjęcia z kilku fajnych miejsc, które odwiedziliśmy na Sao Miquel i informacje praktyczne znajdziesz też na blogu: http://www.wakacjeipodroze.com/?s=azory
Miłego planowania