Forum dyskusyjne
WIEDEŃ NOCLEG POMOC
kategoria podróże po ¶wiecie
kraj Austria
Zonolux 23:14 | 10.05.2016
Kilka dni temu spałem na kempingu Camp Wien West w Hüttelberg (zachodnie peryferia). Nie wiem czy cos takiego cie interesuje, ale oczywi¶cie można tam zaparkowac samochód, rozbić namiot, s± prysznice z gor±c± woda, knajpa, wokół ładna okolica. Bungalow kosztuje 40 euro za noc i lepiej go zarezerwowac wcze¶niej, ale my¶lę, że namiot jest lepszym rozwi±zaniem (około 20 euro). Do centrum samochodem około 20 minut je¶li nie ma korków.
zgłoszone do moderacji
[fb] Piotr Skorewski 19:42 | 10.05.2016
Witam, Czy może kto¶ polecić tani i uczciwy nocleg w Wiedniu na maks 3 noce, na czerwiec, ważne dla mnie jest, aby był parking na samochód, pozdrawiam,
zgłoszone do moderacji
Podobne w±tki podróże po ¶wiecie AUSTRIA
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], ję¶li jeste¶ nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl s± prywatnymi opiniami osób korzystaj±cych z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ć opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z pogl±dami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie w±tpliwo¶ci prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie tre¶ci reklamowych jest zabronione.